23 februari 2014

Givenchy Over Rose & Ombre Couture


Een overdosis aan roze deze zondag, maar dan op een goede manier. Givenchy's Over Rose is een ware explosie van roze, waarmee duidelijk wordt - voor zover dat nog niet zo was - hoe veelzijdig roze kan zijn. Van onschuldig en fris naar passioneel en verleidelijk, Over Rose heeft het allemaal.



Het totale pakket vind je terug in het sterproduct van de collectie, Le Prismissime in Euphoric Pink. Negen roze kleuren die iedereen zouden moeten staan en die je zowel op je lippen als op je wangen kan gebruiken. Het is een hele gemakkelijke manier om veel kleuren mee te nemen, want dit is een ongelooflijk compact paletje, dat precies in de palm van mijn hand past. Op de details is gelet, want in het laatje onderaan vind je drie applicators: twee synthetische voor de lippen (van goede kwaliteit, trouwens!) en een meer fluffy exemplaar voor de wangen, dat is persoonlijk wel wat klein vind om mijn blush aan te brengen. Maar evengoed breng je de kleuren gewoon met je vingers aan, de warmte van je huid maakt het wat gemakkelijker om mee te werken. De textuur is namelijk aan de drogere kant, wat nodig is als je Euphoric Pink ook op de wangen wilt gebruiken. Daarmee wil ik niet zeggen dat het een stroeve bedoening is, want eigenlijk is het best makkelijk werkern met Euphoric Pink: de textuur is in se wel luchtig en smeltend, alleen mag je niet dezelfde textuur verwachten als die van een smeuïge lipstick. Een beetje matter dus en daarom moeten je lippen ook wel in goede conditie zijn om de kleuren goed te kunnen weergeven.

Romantique - Rêveur - Amoureux

Is het een musthave? Het is echt de perfecte manier om je lipstickcollectie in een keer uit te breiden met negen zeer diverse kleuren roze, het is handig, het is compact en het is mooi. Haal dit boven en je kan gegarandeerd rekenen op de nodige ooh's en aah's en je kan er zelf ook nog eens vol liefde naar kijken. Voor beginnende lipstickdragers die het graag snel, subtiel en onopvallend houden, bevat Euphoric Pink niet de meest gemakkelijke textuur, maar daarvoor bestaat er wel een alternatief in deze collectie.



Wie namelijk een subtiel roze zoekt, grijpt best naar Rouge Interdit Shine in Rose Sensation in een strakke en compacte verpakking. Het fijne aan Rose Sensation is dat het zorgt voor een uniek en persoonlijk roze, want de pH-reactieve pigmenten passen zich aan aan jouw lippen. Bij mij wordt het een iets dieper roze dan de kleur van mijn eigen lippen, met een hintje kleur maar zonder al te veel dekking. Rose Sensation glijdt gewoon over je lippen en is zo ongelooflijk gemakkelijk aan te brengen. Je voelt dat hier meer hydratatie bij komt kijken en het is de gemakkelijkste manier om je lippen wat te laten glanzen.


Even subtiel en schattig is de limited edition Ombre Couture Cream Eyeshadow in Rose Illusion. Meet comfort en luchtigheid in een potje: dit is een oogschaduwkleur met een superzachte textuur die over de huid glijdt en een delicate waas achterlaat. Het leuke is dat je elke Ombre Couture oogschaduw kan aanpassen aan jouw wensen: hij is te gebruiken als basis onder oogschaduw, als oogschaduw kan je hem dan weer opbouwen van licht naar intens (gewoon meerdere laagjes aanbrengen) of als eyeliner over oogschaduw.
Omdat Ombre Couture een draagtijd heeft van maar liefst 16 uur en waterproof is, gebruik hem graag als basis. Rose Illusion is namelijk licht genoeg en laat elke kleur oogschaduw zijn eigenheid behouden.

Wie gaat er deze lente voor roze?

Givenchy Over Rose is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL
Prismissime Euphoric Pink - 9 x 0,4 g voor € 63,00
Rouge Interdit Shine Rose Sensation - € 31,50
Ombre Couture Rose Illusion - € 24,00
Share:

15 opmerkingen

  1. ooooh....roze <3

    ik ben aangenaam verrast door de pigmentatie van le prismissime :)

    de kleur amoureux ziet er zo mooi zomers uit op je lippen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het roze lippalette is helemaal mijn ding :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat paletje is echt prachtig. Ik weet niet of ik het super handig zou vinden, vooral omdat je het niet even snel kunt aanbrengen. Maar het is zeker divers.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb mijn twijfels of de lichtste kleuren wel bij mijn bleke huidje passen, maar 't blijft absoluut een prachtig pallet. Ik vind de verpakking ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zeer mooi palette! Zal ik zeker over nadenken als ik nieuwe lipstick zou kopen voor deze zomer

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ben ik blij dat ik jou blog ben tegengekomen en dat terwijl ik een make-up tafel aan het zoeken was op google.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oooh pretteh ! Looking fancy.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. So pink, so girly, so... me? Need this ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Pretty pink! Ik ben alleen niet zo fan van het feit dat ze zowel blush als lipstick zijn. Ik hou ze liever apart :) Die oogschaduw ziet er wel erg goed uit! :) Ik vind het altijd handig als je kunt opbouwen:)

    Liefs,
    Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig