23 mei 2014

Deauty x Cathy Pill: mei 2014


Deauty doet deze maand een rondje beauty meets fashion met Cathy Pill, een Belgische modeontwerpster. Het resultaat is - letterlijk - een mooie doos met enkele van haar persoonlijke beautytoppers.

Laten we beginnen bij de verpakking, want dat is deze maand echt een pareltje. Waar de box de andere maanden onderling verwisselbaar is (was dit nu de doos van maart? Of december?), is dit een echte collectors box waar ik vrolijk van word. Mooi gedaan! Binnenin zit een selectie van vijf producten: drie fullsize en twee luxestalen.




Plante System Getinte Hydraterende Emulsie - 40 ml

Cathy ontdekte Plante System enkele maanden geleden dankzij Deauty en was meteen verkocht. Dit is een getinte dagcrème met hibiscus, cacaoboter en macadamia-olie. Een fijne allrounder die je huid een bonne minne-effect geeft en tegelijk je huid verzorgt. Geschikt voor alle huidtypes, dus deze zal ik snel genoeg testen!


BE Creative oogschaduw in Amazed - fullsize

BE Creative koop je bij ICI Paris XL. Het merk heeft - zacht uitgedrukt - een ruime selectie aan make-upproducten en streeft ernaar een goede kwaliteit aan een betaalbare prijs te kunnen bieden. De verpakkingen zijn allemaal strak en mat zwart en dat heeft toch wel een professionele uitstraling. Cathy koos voor Amazed, een hele mooie naturelle kleur die ik best kan vergelijken met MAC All That Glitters, maar dan aangelengd met een pinch of bronze. Zacht van textuur en met mooi pigment, dus hier ben ik erg blij mee.


Bergasol Zonnemelk SPF 20 - 25 ml

Nog een van Cathy's favorieten: Bergasol. Een merk met zonneproducten die ook allemaal een bruiningsactivator bevatten, zodat je sneller bruin wordt. Een fijne travelsize met handige spray, die mag mee in de handtas!

Biotherm Lait Corporel - 20 ml

De Lait Corporel van Biotherm is een hydraterende bodylotion met citrusextracten. Volgens Cathy is de textuur perfect: niet plakkerig en niet vet, wat hem de perfecte bondgenoot maakt in de ochtend.


Essie nagellak in Muchi, Muchi - fullsize

Aaah, Essie. Cathy en ik delen de liefde voor dit merk: eindeloze kleurtjes, een handig kwastje en gewoon te krijgen bij de drogisterij. Cathy selecteerde enkele van haar favoriete nude kleurtjes en Muchi, Muchi belandde bij mij in de bus. Erg fijn, want ik heb een aantal keer voor het Essie-schap staan twijfelen over deze kleur: zou ik, of zou ik niet? Muchi, Muchi is op de nagels een hele lichte kleur, best transparant ook. Na drie laagjes krijg je een meer opaak kleurtje, maar het blijft wel een supernaturel effect.

Deze collectors box is nog tot eind mei (of tot einde voorraad) te bestellen bij Deauty. Ik viel alvast voor het mooie ontwerp én voor de fijne inhoud!


BeautyLoves
Share:

14 opmerkingen

  1. Eindelijk nog eens een mooie en goed gevulde box!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een onwijs leuke box. En Essie, yay! Vind de verpakking ook echt mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind de verpakking echt supermooi, inderdaad eentje om bij te houden! De inhoud vind ik maar gewoon.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ga mijn box nu vlug openen!! :)
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die ziet er leuk uit en de verpakking is ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke inhoud! Die oogschaduw zou vast ook mooi zijn als blush :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben ook heel blij met de inhoud!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben ook heel erg blij met het lakje (heb hetzelfde), en vind het nog een toffe box.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hopelijk beleef je evenveel plezier aan die mooie doos, als aan de inhoud van de doos :)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig