5 augustus 2014

Bronze it up!

Babor - Les Couleurs de Noir - Roger & Gallet - Nivea

Het is zomer dus ik wil wel een kleurtje - naturel dan wel fake - en dat kan gelukkig op velerlei manieren. De laatste maanden ben ik terug op een heuse zelfbruinerkick, want dat is dé snelste manier om snel en gezond een tintje te krijgen. Mousse, gel, spray... het hele self tanning circus heeft voor mij geen geheimen meer. Hoewel ik nóg een ander toppertje met jullie moet delen (review komt er snel aan, zodra mijn lijf uit vakantiemodus geraakt), begin ik met een hele handige: de Babor Self-Tanning Spray

Les Couleurs de Noir - Babor

De Self-Tanning Spray is er in twee kleuren, Transparent 01 Light en Tinted 02 Medium. Het verschil tussen de twee is dat je met de Tinted versie direct een bruin kleurtje krijgt, terwijl de Transparent nog een beetje moet ontwikkelen. Al wil dat heus nog wel meevallen, want binnen een tijdspanne van drie à vier uur zie je eruit alsof je een weekje bent gaan zonnekloppen en dat kleurtje houdt enkele dagen aan. Je kan de kleur nog veel dieper maken door twee dagen na elkaar te sprayen, maar dat was voor mij absoluut niet nodig.

Met de microverstuiver valt er trouwens erg gemakkelijk te werken, de fijne nevel verspreidt zich zonder problemen over heel je lijf en je kan de flacon zelfs ondersteboven houden - ideaal voor de rugzone. Een kleine waarschuwing: leg een handdoek op de grond en was zeker je handen én voetzolen na gebruik. Zo'n spray is superhandig, maar verstuift wel erg gemakkelijk en neemt dus ook zones mee die je eigenlijk niet wilt laten bruinen. Bruine voetzolen, it ain't pretty...

Les Couleurs de Noir - Babor

Ik gebruik een vrij hoge SPF op mijn gezicht dus zonder make-up ben ik op dit moment ietsje bleker in mijn gezicht. Ik gebruik ook wel zelfbruiner op mijn gezicht, maar dat slijt bij mij altijd veel sneller af dan op de rest van mijn lijf. Een beetje bronzer is dan perfect om mijn gezicht op de juiste plaatsen op te warmen. Sinds kort in huis: de Soft Touch bronzer van Les Couleurs de Noir, een Belgisch merk met hypo-allergene make-up. Ik heb zelf de versie voor brunettes, maar het resultaat is zeker zo naturel. Niet te rood, niet te donker, maar een mooie, matte bronzer die zacht aanvoelt en je perfect kan uitblenden zonder vlekken. Een 'live' preview kreeg je trouwens al in mijn shoplog-filmpje, want ik droeg de Soft Touch de laatste weken non-stop.

Roger & Gallet - Nivea

Om mijn teint - naturel dan wel uit een flacon - langer mooi te houden, smeer ik er tegenwoordig goed op los. De nieuwe body lotion van Nivea is pure verwennerij voor een fijn prijsje. De Cacao Body Milk is een intense verzorging met Hydra IQ en cacaoboter die je huid een naturelle glow geeft - eigenlijk voor de droge huid, maar daar laat ik mij niet door tegenhouden. Zó lekker!

En ach... eentje is geentje, dus kan deze cutie van Roger & Gallet er ook nog bij. Ook te koop in dit schattige formaat, dus ideaal als tester of als reispartner. Huile Sublime is een geparfumeerde droge olie uit de zonnige Bois d'Orange lijn. Voor wie net ietsje meer wilt, want verrijkt met vitamine E en zes actieve, plantaardige oliën (argan-, zachte amandel-, camelia-, macadamia-, teunisbloem- en sesamolie) om je huid mooi te laten glanzen.

Babor Self-Tanning Spray in Transparent 01 Light of Tinted 02 Medium - 150 ml voor € 25,00 bij Babor schoonheidsspecialisten of op de Babor-webshop
Les Couleurs de Noir Soft Touch bronzer in 01 Blondes of 02 Brunettes - 9,5 gr voor € 23,99 bij de (online) apotheek
Nivea Cacao Body Milk - 400 ml voor € 6,59 bij de drogisterij of supermarkt
Roger & Gallet Huile Sublime - 30 / 100 ml voor € 13,50 / 27,00 bij de (para)farmacie


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

  1. mijn schoonheidsspecialiste werkt met Babor. misschien kan ik daar de spray eens van dichterbij bekijken ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De NIVEA lotion met cacao klinkt echt super! Moet ik volgende keer in de winkel mee naar huis nemen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben benieuwd naar de lotion van nivea, lijkt me erg lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke tips! Als ik moet wachten tot de zon mij van een bruin kleurtje voorziet, moet het heel het jaar zomer zijn :p! Die Babor tanning spray lijkt me fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die Nivea body lotion en de Huile Sublime van R&G vind ik zelf ook twee toppertjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. I love that little bottle of oil! Great travel buddy for sure :) I've never used a self-tanner. I guess I'm just a little bit scared I'd do something wrong and end up looking ridiculous!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zelfbruiners en ik zullen nooit vriendjes worden... Ik hou het dus bij bronzer, die van Bobbi Brown vind ik heel er goed.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig