2 februari 2015

Budget tip: Suddenly Madame Glamour

Madame Glamour Suddenly

Net geen jaar geleden schreef ik al eens over de budgetparfums van bij Lidl. Dit jaar zet ik Suddenly Madame Glamour nog eens in de spotlight, want er is nu ook een bijpassend setje te koop.

Even een recap: Suddenly Madame Glamour is een eau de parfum, en dat voor nog geen vier euro. Met noten van rozen, bergamot en jasmijn is het een smell-a-like van Chanel Coco Mademoiselle en wordt het in een geurtest tussen de twee door een meerderheid van vrouwen niet onderscheiden van of zelfs verkozen boven het parfum van Chanel. De bloemige Madame Glamour Suddenly ruikt inderdaad herkenbaar; moest ik niet weten welk parfum het was, ik zou het zeker in de parfumerie plaatsen. Het is niet helemaal mijn type geur, evenmin als Coco Mademoiselle. Over smaken en kleuren geuren...

Waarom dan het prijsverschil? De naam, ongetwijfeld. De verpakking, ook. Het flesje van Madame Glamour Suddenly is heel erg basic. De spraykop van mijn flesje zit er deze keer stevig op, maar het blijft een heel eenvoudig glazen flesje met een strakke, simpele verpakking. Niet moeders mooiste en daar is niets mis mee, voor alle duidelijkheid, maar het zorgt wel voor een ander totaalpakket. En de marketing, niet te vergeten, want grote reclamecampagnes met bekende gezichten kosten handenvol geld terwijl je Madame Glamour Suddenly gewoon kan kopen bij de Lidl en het bij wijze van spreken in je karretje gooit tussen de groenten en de yoghurt. De research en de ingrediënten, ook niet onbelangrijk, want handgeplukte bloemblaadjes en essentiële oliën zullen de kostprijs opdrijven. De houdbaarheid, waarschijnlijk. Dat laatste zou voor mij nog wel de doorslag kunnen geven, want ik neem mijn parfum overdag niet mee, dus is het fijn om 's morgens een parfum te kunnen gebruiken dat de hele dag op mijn huid houdt. Madame Glamour Suddenly begint goed, maar vervaagt bij mij wel na enkele uren. Dat kan aan de ingrediënten liggen, maar ook simpelweg aan mijn eigen huid. De ene huid is de andere niet en afhankelijk van de chemie van je huid ontwikkelt het parfum zich anders. Het zou dus kunnen dat het bij een ander langer houdt. En als het niet zo is... voor die vier euro spray je dan natuurlijk gewoon nog een keertje bij.

Of je doet aan layering, want er is ook een Suddenly Madame Glamour douchegel en body lotion. Het duo is een fijngeprijsd setje van net geen vijf euro en je krijgt daar twee tubes voor van elk 200 ml met dezelfde geur als de eau de parfum. De douchegel heeft ook dezelfde kleur als het parfum, de body lotion is gewoon wit en vrij vloeibaar. Een douche met de douchegel, je lijf insmeren met de body lotion en dan een sprits van het parfum, en je bent direct Madame Glamour herself.

Lidl Suddenly Madame Glamour eau de parfum - 50 ml voor € 3,99
Lidl Suddenly Madame Glamour body lotion & shower gel - 2 x 200 ml voor € 4,99


BeautyLoves
Share:

10 opmerkingen

  1. Oh ze zien er chique uit voor die prijs!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In welke Lidl heb je dit setje gevonden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi, het parfum is heel het jaar door te vinden in alle filialen van Lidl. Het setje is vanaf 5 februari (overmorgen!) ook te koop in alle filialen van Lidl en is slechts tijdelijk te vinden.

      Verwijderen
  3. het ziet er wel heel chique uit, erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik leerde dit parfum kennen via mijn collega's, handig om op te doen door de week, want ik spray nogal graag met parfum en voor dit prijsje hoef ik me zeker niet schuldig te voelen ;) die douchegel en bodylotion zie ik helemaal zitten!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er heel mooi en goed uit!
    Wist niet dat de die supermarkt dit verkoopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit lijkt me echt een tof setje om aan een jong meisje cadeau te geven :) Coco Mademoiselle vind ik zelf immers geen lekker geurtje ;)

    De 'layering' tip waarover je schrijft is een goede tip. Laatst kocht ik 3 producten uit de Chanel n° 5 collectie. Het gaat om producten die bij elkaar aansluiten, nl. de vaste zeepblok, de bodycrème in een glazen pot en de eau de parfum. Deze ga ik ook eens layeren, kwestie van de geur toch zo goed mogelijk te laten hangen en zo veel mogelijk uit de producten te halen :)

    Thanks ** Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. is deze parfum nog te vinden ergens??

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi, ik denk niet dat het heel het jaar door te krijgen is bij Lidl, maar waarschijnlijk wel rond speciale periodes zoals moederdag, Kerstmis, valentijn, ...

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig