3 februari 2015

Dior Kingdom of Colors: Rouge Dior Baume in Belle de Printemps

Rouge Dior Baume 448 Belle de Printemps

Op het artikel en mijn Instagram-foto met de Diorblush in Cherry Glory kwam er ook wat reactie op de lipstick die ik droeg. En terecht, want het is een schoontje! Ook de lippen worden namelijk in het nieuw gestoken deze lente, met de toepasselijke naam Belle de Printemps.

Dit is een Rouge Dior Baume en de formule blijft zoals steeds erg aangenaam: zacht maar smelt niet van je lippen af en zorgt voor een heel hydraterend en comfortabel gevoel. Het is de perfecte mix tussen verzorging, kleur en een vleugje glans, wat voor veel mensen toch wel de meest comfortabele, dagdagelijkse lipmake-up is. De huls is compact en de lipstick is schuin afgesneden, wat de applicatie alleen maar vergemakkelijkt.

Rouge Dior Baume 448 Belle de Printemps

Rouge Dior Baume 448 Belle de Printemps

Belle de Printemps glijdt gewoon over mijn lippen en ik heb er in principe zelfs geen spiegel voor nodig. De kleur lijkt in de huls en op de swatch (helemaal links op de foto!) iets meer oranje, maar op mijn lippen transformeert het tot een heel frisse, perzikroze kleur die mij meteen wat wakkerder laat lijken. Voor een full face foto met onder andere Belle de Printemps, spring je dus even terug naar dit artikel.

Dior Kingdom of Colors - verkrijgbaar in de parfumerie
Rouge Dior Baume in 448 Belle de Printemps - 3,2 g voor € 36,73


BeautyLoves
Share:

18 opmerkingen

  1. 't Is inderdaad een schoontje! Grappig hoe kleuren er zo anders kunnen uitzien eens je het product op hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat ie zo goed hydrateert, verzorgt en glans geeft. Om deze 3 dingen te bekomen, gebruik ik nu de nieuwe (roze) lipolie van Clarins.

    Nog veel plezier ermee :)

    Doei ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah, die Clarins lipolie komt ook regelmatig voorbij tegenwoordig. Dat moet ik toch eerst eens in 't echt bezien, best benieuwd :-)

      Verwijderen
    2. Hoi!

      Ik zie nu pas je reactie ;)

      Ja, die lipolie vind ik persoonlijk een aanrader. Ik kan je de roze versie aanraden. Niet alleen om de kleur (want we blijven meisjes, hé ;)), maar ook om de geur. Die is lekker <3 Verder vind ik de roze versie er gewoon een stuk leuker uitzien dan de gele.

      Succes ermee!

      Saskia °-°

      Verwijderen
  3. wat een ontzettend mooi, lieve tint...prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een zacht en lief kleurtje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi! Heb je hem ook nog in andere kleurtjes? Ik ben na je artikel meteen naar de parfumerie geweest en heb hem al even getest in Lili en Lys Rouge, ook mooi! Geeft kleur, zonder te veel 'in your face' te zijn ;-) Nu nog kiezen....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb er nog eentje, in Diorette, die is ietsje feller op mijn lippen. Maar inderdaad, fijne producten, zo gemakkelijk te gebruiken en nooit té.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig