26 oktober 2015

Lush Under The Mistletoe

Lush Under The Mistletoe

Nog maar 59 dagen tot het Kerstmis is - wat vliegt de tijd! Bij Lush zijn ze er helemaal klaar voor, want sinds 2 oktober liggen alle goodies al in de winkel, samen met de Halloween-productjes. En ze ruiken allemaal héérlijk!

De klaargemaakte cadeautjes blijven een schot in de roos en zijn echt super om te geven (of te krijgen, haha)! Voor de die hard Lushie is er bijvoorbeeld Under The Mistletoe. Enthousiasme alom toen ik deze doos aan mijn deur vond, want Under The Mistletoe lijkt wel op mijn lijf geschreven.

De doos is gigantisch, met roze, rode en groene accenten en de heerlijke Lush-blend komt je al tegemoet. Je wéét onmiddellijk dat hier iets van Lush in zit, maar om de inhoud te ontdekken, moet je eerst het gigantische groene lint lostrekken. Binnenin zitten alle producten netjes verdeeld in vakjes en bedolven onder witte schuimpjes. Op het bijgeleverde kaartje staat dan nog eens kort een omschrijving per product. Ik vind Under The Mistletoe zo geweldig omdat het een mix is van vaste producten en winterse limited editions - al mijn persoonlijke favorieten zitten hier in!

Lush Under The Mistletoe

Zowat ieders favoriet in de winter: Snow Fairy shower gel! Roze, überzoet en met de geur van suikerspin. Het klinkt misschien vreemd om onder de douche te staan in een walm van snoepjesgeur, maar elk jaar opnieuw is het een rush naar Snow Fairy, dus je kan wel stellen dat het een hit is - 100 g voor € 7,95.

Voor fans van The Comforter (me!) zal Reindeer Rock zeep heel erg bekend ruiken... Jep, diezelfde heerlijke geur zit ook in Reindeer Rock. Het gigantische blok lijkt met de zilverwitte tekeningen van rendieren een beetje op een rotschildering, en daar snijden ze dan een stukje naar keuze van af - 100 g voor € 5,95 maar in Under The Mistletoe zit een stuk van 120 g dus omgerekend € 7,14.

Een waar primeurtje: Oral Pleasure toothy tabs zijn helemaal nieuw, zo nieuw dat ze nog niet in de winkels liggen. Binnen een maandje kan je ze ook apart kopen want dan worden ze onderdeel van de vaste collectie. Ik schreef enkele jaren geleden al een review over de toothy tabs - hier! - en ik ben blij dat ze nu in een plastieken flesje zitten én dat er meer smaakjes van komen. En die smaakjes zijn best fancy, zo smaken de Oral Pleasure toothy tabs naar passievrucht en champagneblad. Het was de eerste keer dat ik een eerder zoete 'tandpasta' gebruikte, en dat was best verrassend - 50 g voor € 8,95.

Lush Under The Mistletoe

Oh yes, Ro's Argan Body Conditioner! Ik houd van het badspul van Lush, maar ik denk dat Ro's Argan Body Conditioner mijn absolute nummer een is uit heel het Lush-assortiment. Het is de meest intensieve hydratatie en verzorging voor mijn lijf op de meest gemakkelijke manier, namelijk als lichaamsverzorging onder de douche. Je springt uit de douche, en klaar! Niet meer insmeren, gewoon even afdeppen. Ro's Argan heeft een zalige, verslavende geur en ik zit intussen al aan mijn derde potje. Niet goedkoop, maar het zó waard! 225 g voor € 31,50 maar in Under The Mistletoe zit een potje van 45 g dus omgerekend € 6,30.

Het zusje van Ro's Argan, Rose Jam douchegel, komt enkel spelen in de wintertijd. Ro's Argan zit dus in het vaste assortiment, Rose Jam is limited edition. Ik kocht vorig jaar direct de grootste fles en ga dat dit jaar weer doen, want de heerlijke rozengeur van Rose Jam past perfect bij de geur van Ro's Argan. Ik vind het echt zonde dat je Rose Jam door het jaar niet kan kopen, anderzijds kijk ik elk jaar weer superhard uit naar de wintercollectie - 100 g voor € 8,50.

Lush Under The Mistletoe

Nóg meer favorietjes, want hier is The Comforter bubble bar. Gigantisch, dus staat garant voor minstens twee keer badderplezier en hij ruikt heerlijk fruitig en warm. The Comforter is dan ook als een troostend bubbeldekentje, voor de dagen dat je een beetje zachtheid kunt gebruiken - 200 g voor € 6,95.

Recent vernieuwde Lush heel het assortiment, en koop je The Comforter ook als douchecrème, dus ietsje dikker dan een douchegel. Initieel enkel te vinden in de giga Oxford Street Lush store in Londen, maar hij viel zo goed in de smaak, dat hij nu overal te krijgen is - en ook daarvan kocht ik al eerder een flesje! 100 g voor € 8,50.

Lush Under The Mistletoe

Met de volgende twee producten ben ik dan weer niet bekend. So White bath bomb is nochtans geen onbekende in het winterseizoen, maar is een eerder cleane geur met appeltjes en da's niet waar ik in eerste instantie naar zou grijpen. Wel eentje om te testen! 200 g voor € 5,95.

De volle geur van de Five Gold Rings bubble bar kan ik anders wel erg appreciëren, lekker warme vanille en verzachtende bubbels van moringa-olie. Yum! Een bubble bar verkruimel je onder de stromende kraan, dus ik ben benieuwd hoeveel badjes ik uit deze Five Gold Rings zal krijgen - 100 g voor € 7,95.

Lush Under The Mistletoe

Oeeeh, Santa's Belly shower jelly (haha, dat rijmt) ruikt lekker warm naar glühwein met appeltjes en heeft ook zo'n heerlijk volle rode kleur, maar dan opgepimpt met sterretjes - 100 g voor € 6,95.

Santa's Lip Scrub ruilt de sterretjes dan weer in voor hartjes. Een suikerscrub in thema, want Santa's lipscrub ruikt naar colasnoepjes! Ik vind de lipscrubs van Lush erg goed, ze zitten compact verpakt, je hebt er niet te veel van nodig en je kan je lippen in alle zachtheid en met lekkere smaakjes scrubben. Een keertje per week houdt mijn lippen in vorm. Uit het vaste assortiment kies ik voor Popcorn (een mengeling van zout en zoet), maar in de kerstperiode mag het gerust wat warmer en zoeter zijn - 25 g voor € 9,95.

Lush Under The Mistletoe

Under The Mistletoe voorziet ook een speels kantje met deze Pink Flamingo Bubble bar. Bedoeling is dat je hem met het stokje cocktailgewijs door je bad laat gaan, zodat je heel veel bubbels krijgt, maar je hoeft hem niet in een keer op te maken. Pink Flamingo ruikt naar rozenhout en ylang-ylang en bevat ook heel wat verzorgende boters en oliën die goed doen voor je huid terwijl je ligt te badderen - 80 g voor € 9,95.

Voor een momentje pure verwennerij is de Tender Is The Night massagebar jouw partner in crime. Hij ruikt héérlijk (en doet mij een klein beetje denken aan de helaas gediscontinuede Vanilla Dee-Lite body lotion) naar jasmijn en ylang ylang. Vol, sensueel en ideaal voor een romantisch avondje want de warmte van je handen doen de massagebar smelten - 60 g voor € 10,95.

Zijn naam heeft de Candy Mountain bubble bar alvast niet gestolen: hij ruikt naar snoepjes en suikerspin, net als Snow Fairy! Ook deze koop je enkel in de winter en het is een waar plezier om je te bedelven onder snoepjesbubbels - 100 g voor € 4,95.

Lush Under The Mistletoe

Laatste limited winteredition is deze kleurrijke Luxury Lush Pud bath bomb. De gekleurde bolletjes zorgen voor een psychedelisch kleurtapijt in je bad, dus spectaculair is het wel! De lavendel en tonkaboon moeten je doen relaxen zodat je erna heerlijk slaapt - 200 g voor € 5,95.

Sex Bomb bath bomb is nog zo'n favoriet van mij en is heel het jaar door te krijgen. Dit is weer een sensuele geur (jasmijn en ylang ylang) dus ideaal voor een ontspannen, roze badje - 200 g voor € 4,95.

Voor deze gigantische doos betaal je bij Lush € 125,95 - dat is natuurlijk niet weinig, maar je krijgt er wel 16 producten voor in de plaats, supermooi verpakt en helemaal klaar om cadeau te geven. En er zitten echt wel toppertjes tussen, gelukkig kan je ruim de helft daarvan ook door het jaar blijvend vinden. Ik heb de prijs van de losse producten er telkens bij gezet, mocht je interesse hebben in een of meer specifieke producten. De Lush kerstcollectie blijft een van mijn persoonlijke favorieten en is voor mij hét moment om enkele limited editions in te slaan, kwestie van het jaar door te komen.
Share:

10 opmerkingen

  1. Ik dacht ook meteen ' dit is echt een pakket voor mij'! Het bevat zoveel van mijn favoriete producten! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar was ik echt blij mee! Zo zitten er nog producten in die je door het jaar nog kan bijkopen, tot het weer opnieuw Kerstmis is :D

      Verwijderen
  2. Ik wil dit wel onder mijn kerstboom ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat snap ik, het is gewoon hét pakket voor de ultieme Lush lover :D

      Verwijderen
  3. De lush kerstproducten zijn toch altijd geweldig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Amai, da's een mooi geschenkpakket! Voor veel mensen is dit waarschijnlijk een geweldig cadeau (en 't zal wel zijn dat ik ook tot die groep behoor!) :D veel Lush-plezier met deze prachtige producten, Stamatia!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Veel mensen zijn Lush-fan, heb ik gemerkt! Ik kan weer badderen :-)

      Verwijderen
  5. Die Jelly lijkt mij super om eens uit te proberen

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig