15 december 2015

Caudalie Rose de Vigne

Caudalie Rose de Vigne

Een van de leuke kanten van de eindejaarsperiode: de talrijke cadeausetjes! Vaak krijg je bij aankoop van een fullsize product een of meerdere producten gratis, wat het extra voordelig maakt om te kopen - en twee keer zo leuk om te schenken.

Het Caudalie Rose de Vigne setje is er zo eentje: voor de prijs van een fullsize Eau Fraîche Rose de Vigne krijg je een bijpassende douchegel en handcrème cadeau.

Eau Fraîche Rose de Vigne is een bloemige zomergeur in het parfumgamma van Caudalie. Het frisse gevoel van de ochtendstond op de rozenperken, net naast de wijngaard, dat is wat Rose de Vigne probeert te bevatten. Heel veel roosjes, dus, maar met een tikje pompelmoes en rabarber ook een fruitige en frisse touch zodat de geur heel licht en een beetje gourmande blijft zonder te vervallen in de typische 'oude bommageur' om te eindigen met een iets warmere basis van magnolia, muskus en amber. Het blijft wel een eau fraîche, dus de houdbaarheid is ietsje minder lang dan een eau de parfum, al kan dat de pret niet bederven. Zeker in warmere maanden is een eau fraîche zalig om royaal te sprayen en je te verfrissen.

De kleine tube Rose de Vigne douchegel krijg je erbij en is ideaal om de geur te layeren of om mee te nemen als je in de nabije toekomst reisplannen hebt. De Rose de Vigne Hand and Nail Cream is dan weer hét perfecte handtasformaat voor een handcrème. Net als grote zus Eau Fraîche Rose de Vigne, is ook de Hand and Nail Cream lekker licht en luchtig, om direct in de huid te dringen en je handen met een fijn laagje velours te omhullen. Fijn setje!

Caudalie Rose de Vigne set - € 26,40 bij de (para)farmacie
Share:

10 opmerkingen

  1. Ik ben benieuwd naar de geur, de verpakking is zo mooi :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben echt dol op de geur van het parfum! Heb al 1 flesje opgemaakt en heb een tweede in voorraad staan nu :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, ik ben dol op Caudalie, benieuwd naar de geur!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb Caudalie het laatste jaar echt beter leren kennen, de handcrème staat hier nu naast mijn computer, goed spul!

      Verwijderen
  4. Dat ziet er goed uit, de geur lijkt me heerlijk! Mooi setje!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Grooote Caudalie fan! En ik ben niet voor bloemige geuren, maar ik vond dit parfum echt nog wel oké!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig