28 januari 2016

Unboxing: BLUX Box

BLux Box

Het is al eeuwen geleden dat ik nog eens een unboxing van een beautybox deed! Ik ben zelf natuurlijk nogal into beauty - duh... stating the obvious, here - dus ik heb nu eenmaal al een grote voorraad van make-up, skincare en haarverzorging. Persoonlijk heb ik daarom weinig nood aan een maandelijkse box - het aantal samples en mini's is hier anders niet meer te tellen!

Maar een goedgevulde limited edition box, daar zeg ik geen nee tegen. De Nederlandse BLUX Box (spreek uit als 'Be Lux') brengt normaal gezien elke maand een box uit met vier à zes beautyproducten, zowel mini als fullsize. In principe weet je ook niet wat je krijgt, dat blijft een verrassing! 

Deze maand is er een speciale editie van de BLUX Box - hij kost iets meer dan de normale maandbox, maar er zitten veel meer (fullsize!) producten in. Limited edition dus, zowel in tijd als in aantal, want er zijn slechts 150 boxen voorzien. De grote doos belandde gisteren aan mijn deur en ik moet zeggen, ze hebben niet gelogen.

De grote donkerblauwe doos zit tjokvol en ik spotte meteen heel wat fullsize producten - ferm! Er zitten enkele merken en producten tussen die ik al kende, maar ook enkele complete newbies die ik maar al te graag wil ontdekken.

BLUX Box

Ritzo Cosmetics klinkt herkenbaar - een goed jaar geleden schreef ik al eens een artikel over hun skincare. Ditmaal kan ik de haarproducten ontdekken! Je krijg vier keer een fullsize product: de Sensation Glans Shampoo (200 ml - € 8,95) zorgt voor glanzende en zachte haren, maar kan je het schuim blijkbaar ook even laten inwerken voor wat extra volume. Heel benieuwd hoe dat werkt! Daaropvolgend is er de Sensation Conditioner (200 ml - € 8,95): een lichte conditioner die je haar niet verzwaart en daarom dus weer bijdraagt tot volume aan de wortels. Tussen de twee in zit de Sensation Conditioning Shampoo (200 ml - € 8,95), extra voedend en dus perfect voor droog haar. Het meest benieuwd ben ik naar de Sensation Styling Mousse ( 200 ml - € 9,95), die belooft je haar te versterken en voor een natuurlijk volume te zorgen. Volumemousse is een beetje mijn vaste waarde nadat ik mijn haar was, het is wat mijn haar wat body geeft bij het föhnen, dus ik hoop dat deze de verwachtingen waar maakt!

BLUX Box

Er zit nóg een beetje haarverzorging in: een mini OGX Moroccan Argan Oil Shampoo (88,7 ml - € 2,99) en een sachet hiervan met de shampoo en conditioner erbij. Van die sachets probeer ik altijd zo snel mogelijk op te gebruiken, kwestie van ze niet te laten slingeren, maar de mini is wel eentje om te bewaren voor mijn volgende trip want ik hoop ooit (snel!) nog eens naar NYC te gaan!

De grote flacon in het midden is net op tijd voor valentijn - Naobay Massage Oil (250 ml - € 24,95) bevat een zeer royale hoeveelheid in een strakke witte flacon met houten dop. De 100% natuurlijke massageolie is volledig geurloos, wat het op zich wel gemakkelijk maakt om te gebruiken. Wil je nog een geurtje toevoegen, kan je een essentiële olie naar keuze gebruiken. 

Het vrolijke flesje met de blauwe bubbels is een oppeppende handcrème: Bubble T Moroccan Mint Tea Reviving Hand Cream (100 ml - € 7,49) - hij ruikt naar pepermunt en goji-bessen en ik was meteen wakker. De handcrème zelf is een lichtere lotion die je goed kan inwerken op handen en nagels. De Kueshi Silky Body Milk is een mini van 50 ml - weer een perfecte reisgenoot! De body milk voelt fris aan, een beetje verkoelend zelfs. Toch is 'ie vooral herstellend en voedend met aloë vera, amandel- en tarwekiemolie en vitamine E.

BLUX Box

Naast de haar- en lichaamsverzorging zit er ook een goede voorraad aan skincare in het BLUX pakket - hier ben ik zeer enthousiast over! Jullie weten hoe dol ik ben op serums, een van de eerste producten ik spotte, was het Golden Care Nourishing Serum (60 ml - € 29,95): anti-ageing, verrijkt met vitamine C en E en werkt in op de huidelasticiteit. Er zit ook een mini Unani Absolute Care Gel Cleanser in, goed voor op reis, maar op zich een zeer basic gelreiniger. Een product waar ik dan weer wél naar uitkijk, is de Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid (30 ml - € 9,00): het salicylzuur geeft mee-eters en onzuiverheden een schop onder de kont en maakt plaats voor een egale, verfijnde huid. Van het Franse merk Langé zit er een Hydra-Global Active Cream-Mask (50 ml - € 98,00) in, een supervoedend en hydraterend masker dat je royaal aanbrengt en tien minuutjes laat inwerken. Ideaal om stress en vermoeidheid vaarwel te zeggen! De mini Balmain Argan Moisturizing Elixir (20 ml - € 5,95), dit olieserum had eigenlijk bij de haarproducten moeten liggen - oeps, my bad!

BLUX Box

Altijd fijn om make-up te ontdekken in een beautybox! Van Natural Glo krijg je een BB Cream van ruim formaat (75 ml - € 29,95) - na een eerste test is de kleur goedgekeurd. Verwacht je niet aan té veel dekking, maar wel een beetje hulp om roodheid en vlekjes te vervagen en je huid er net wat gezonder te laten uitzien. Kan je perfect op zichzelf gebruiken, of misschien als een egaliserende basis, als je helemaal all out wilt gaan. Een beetje blos creëer je met Mineralissima Cheeky Blush, weer een fullsize (5 g - € 11,50). Een minerale blush, dus volledig natuurlijk, zonder kleurstoffen of parabenen en dankzij het ingebouwde zeefje krijg je er nog wat gebruiksgemak bij. Ook de Unity Cosmetics Lipgloss is minerale make-up (8 ml - € 12,00). De naam Hot Pink is wel een beetje misleidend, vind ik, want op mijn lippen is 'ie net vrij zachtroze met een parelmoershimmer. Voor de nagels is er de fullsize NailsInc Gel Effect (8 ml - € 16,50) - de kleur Hyde Park Place is een licht tot medium grijze tint. Het speciale aan de Gel Effect lakjes is dat je geen UV-lamp nodig hebt, maar wel dat gelachtige, glossy effect krijgt.

Ik vind deze limited edition BLUX Box best de moeite - je krijgt 17 producten, waarvan de meeste fullsize - de doos is zijn prijs dus méér dan waard! Ik apprecieer ook dat ze echt een mooie combinatie hebben gemaakt van skincare, huid- en haarverzorging en make-up. Er is geen overvloed van een bepaald type product, maar een uitgebalanceerde mix die veel mensen kan bekoren. Wat vinden jullie van de BLUX Box?

Limited edition BLUX Box - € 59,95 inclusief verzendkosten voor Nederland; € 59,95 + € 2,50 verzendkosten voor België - verkrijgbaar via BLUX.nl
Share:

9 opmerkingen

  1. Dat is inderdaad een erg goedgevulde box ! De inhoud mag er zijn voor die prijs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie en fijne inhoud van de box!
    Vooral de haarverzorgingsproducten.

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een goed gevulde box! Leuke inhoud! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die BHA Liquid van PC maakt het direct helemaal goed voor mij :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vind het een prachtige inhoud, ben er zelf heel blij mee - hoop prachtige producten en inderdaad een goede, uitgebalanceerde mix van producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie inhoud zeg! Ik ben wel benieuwd geworden naar Paula's Choice, heb deze al vaker voorbij zien komen.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig