5 april 2016

Event: STUDIO/PRO BAR


Ready, set, weekend! Wel, niet vandaag, maar afgelopen vrijdag. In avant-première sprong ik binnen bij de STUDIO/PRO BAR in Antwerpen.

Blow dry bars, ze poppen intussen al enige tijd wereldwijd op, in de hipste wijken van Londen tot New York. Nét voor dat avondje uit spring je dan binnen, alleen of met vriend(inn)en, om je haar te laten doen door een professional.





Veel ambiance, haarspray en lekkere cocktails! Ik ging voor de St. Germain, een combinatie van champagne, vlierbloesemsiroop en een zeste van citroen. Fancy schmancy, n'est-ce pas? Lekker, dat vooral. Hubby en ik gingen ook samen voor de photo booth staan, supertof dat de foto's meteen in tweevoud werden geprint!



De 'tijdens' en 'na' :-)

De vraag van de avond: Who do you want to be today? Je kan kiezen uit 24 verschillende looks en ik ging vrijdag vollebak voor de Diva: veel volume en a whole lotta attitude, baby! En haarspray, want dat volume krijg je niet vanzelf.

L'Oréal Studio Pro

In de STUDIO/PRO BAR krijgt je kapsel vorm met de nieuwe STUDIO/PRO producten: drie mousses en drie sprays, telkens voor houdbaarheid, volume of krullen.

Mijn selectie: Studio Pro Hold It fixatie haarspray ultra strong (een haarspray voor supersterke fixatie - jeej, want ideaal voor staarten, vlechten en warrige knotten), Studio Pro Boost It volume haarspray extra strong (de perfecte metgezel voor diva haarstijlen die veel XL-volume nodig hebben maar er niet crunchy uit willen zien, noch voelen) en Studio Pro Boost It volumemousse extra strong (voor instant volume na het wassen).


Diva en haar hubby hadden na het event nog een etentje gepland. Niet ver van de STUDIO/PRO BAR opende er onlangs een nieuwe vestiging van De Burgerij dus die moesten we ook even testen!, natuurlijk. Ik speelde op veilig en ging voor de Smokey Bacon - full option, uiteraard - yummie!

Zelf een keertje op bezoek bij de STUDIO/PRO BAR (Wiegstraat 24, 2000 Antwerpen)? De pop-up bar is open op 8-9 april 2016 en 15-16 april 2016 (vrijdag telkens van 16u00 - 21u00 en zaterdag telkens van 15u00 - 21u00) dus ideaal voor een avondje uit of een etentje. Het kost je helemaal niets en je boekt je afspraak op StudioPro.be. Doen!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

  1. wauw wat een volume heel tof en dat FOOD give it to me

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci! En yes, dat eten kan er bij mij ook wel weer in :D

      Verwijderen
  2. Je haar zag er echt fancy uit! Wil ik zeker eens binnenspringen voor een avondje uit :D

    Ilona
    www.artthisisart.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze hadden ook met jou haar iets leuk gedaan. Ik vind het echt tof van L'Oreal dat ze dit doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo'n leuk concept! Zouden ze in Hasselt ook mogen openen ;) je haren zagen er top uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad! Er zou zeker wel de nodige interesse voor zijn, denk ik :-)

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig