15 juli 2016

InstaLoves: shoes, Weleda, pizza, Essie


Neen, ik ben niet verloren gelopen in het bos ;-) Ik moet beginnen met mijn verontschuldigingen aan te bieden - het is al een week geleden dat de laatste blogpost online kwam! En te bedenken dat ik nog genoeg materiaal heb liggen... Ik had mij ook voorgenomen om artikels te schrijven, maar het kwam er gewoon niet van. Het zijn de laatste werkdagen voor het verlof en ik probeer om alles netjes af te ronden, maar dat maakt wel dat ik vooral op mijn werk gefocust ben. De vrije momenten die ik had, heb ik deze week besteed aan familie, sporten en ook wel een blogevent. Vanaf eind volgende week heb ik verlof, dus er is beterschap op komst, beloofd!


Oh hey... mooier weer! We gaan niet op reis, dus ik hoop drie weken op mijn terras te kunnen doorbrengen. Duimen maar!


Ik draag de laatste twee weken non-stop dezelfde oogschaduw. Kan je raden welke kleurtjes? Ik ben trouwens altijd heel erg blij met een zichtbare pan, favoriete producten of niet. Zo merk ik tenminste dat ik mijn make-up gebruik!


Ik deelde het al in een vorige post: ik ging naar een voorstelling van het natuurlijke voedingssupplement Reductin. Het merk werd ontwikkeld door een Belgische chemisch ingenieur gespecialiseerd in voeding en focust zich op wat men noemt de sector van afslanken en welzijn. Nu weten we allemaal wel dat je hiervoor vooral een gezonde levensstijl moet volgen (lees: voldoende slapen, gezond eten, veel water drinken, regelmatig bewegen) en dat hulpmiddeltjes welkom zijn, maar geen wondermiddel zijn.

Onder het motto: baat het niet, dan schaadt het niet, nam ik enkele testers mee. De originele Reductin (40 capsules - € 19,00) reduceert vooreerst het hongergevoel doordat de pectine in het tabletje in je maag een jelly wordt. Vervolgens wordt de drang naar suiker en zoetigheden in bedwang gehouden met saffraan- en kaneelextracten die een positieve invloed hebben op je dopamine- en insulinewaarden. Tot slot zijn er ingrediënten (guarana, magensiumoxide, moerasspirea, cactusvijg en chroom) die inwerken op je metabolisme om te voorkomen dat vocht en vetten worden vastgehouden. De ingrediëntenlijst is alvast kort en duidelijk, dat vond ik een pluspunt.

Bon, ik ben er altijd voor te vinden om toch de proefondervindelijke test aan te gaan en deze keer kan je meedoen! Ik zoek drie testers die telkens twee doosjes krijgen. Ben je minstens 18 jaar (ik promoot dit niet voor minderjarigen. Ook als meerderjarige moet je weten dat je dit tijdelijk kan gebruiken als ondersteuning bij, maar niet als vervangmiddel voor een gezond eetpatroon) en wil je Reductin testen? Stuur mij een mailtje op beautyloves.be (at) outlook.com. Ik contacteer de winnaars op 22 juli 2016.


Laatste nieuwe in mijn parfumcollectie en weer een hele lekkere, namelijk Tom Ford Noir. Hoewel de naam het niet doet vermoeden, betrekkelijk draagbaar!


Eigenlijk wil ik liever nog een keertje naar NYC, maar een retourtje Londen sla ik zeker niet af!



Er belandden enkele Talika producten in mijn badkamer - uiteraard hun bekend wimperserum, maar ook een nieuwe verzorgende oogmake-upremover. Mijn Purity is trouwens bijna op, dan draai ik hem altijd op de kop om er toch maar de aller-allerlaatste druppel uit te krijgen :D


Purity werkt trouwens als geen ander om al deze make-up van mijn gezicht te halen, haha! Nog meer pan op deze foto, het zijn dan ook producten die ik met vaak alle plezier gebruik.


Hoewel ik afgelopen week toch even moest vloeken. Deze Estée Lauder Double Wear is bijna op, dus heb ik het pompje verwijderd en giet ik de laatste druppels eruit. Een seconde onoplettendheid en mijn vingers hingen vol foundation. Véél te veel natuurlijk!



Nog even weerkeren naar het heerlijke eten van tijdens de date met mijn vriendinnen. We gingen voor sushi bij Oishii en het was superlekker. Ik wil nog eens!



Ach... ik en schoenen... het gaat er nooit op beteren. Ik heb een kleine verslaving, maar ik wil niet afkicken :D Alle twee soldenaankoopjes, trouwens!


Bij Carrefour ligt de Propercorn al weken niet meer in de schappen, dus was ik extra blij toen ik deze bij Albert Heijn spotte. De combinatie Smooth Peanut & Almond is echt wel speciaal... maar toch bleef ik ervan eten!


Haar wassen vind ik niet zo erg, het is het haar stylen dat veel tijd in beslag neemt. Dit zat er allemaal in - ik ben helaas niet gezegend met lokken die ik natuurlijk kan laten drogen, want dan hangen ze slap langs mijn hoofd. Dus ik moet echt wel aan de bak met de nodige stylingproducten!






Héérlijk gegeten bij Weleda! Alles lekker gezond, net zoals hun producten. Ik vond de soep trouwens superlekker.


Ik spotte deze Missoni-kaarsen in Antwerpen. Prachtige potjes, maar geen enkele geur vond ik lekker. Maar goed ook, dixit mijn portefeuille ;-)


Ook gespot in Antwerpen: de cupcakes van Momade. Wáárom ben ik hier nooit eerder geweest?! Het was moeilijk om een selectie te maken want ze hebben zó-veel smaken. Aanrader!


Ik ruimde mijn lipsticklade op - dat impliceert swatchen! Van sommige kleurtjes was ik al een beetje vergeten dat ik ze had, foei!


Ik liet ook mijn wenkbrauwen onder handen nemen bij BAR - alles hierover in dit filmpje!


Voor ons bezoekje aan het MAS, zochten we het terras van Otomat op. Heerlijke pizza's! Wel nog best groot, ik kreeg twee stukken niet op en vond het echt zonde om te laten staan. Het is wel een beetje een hipster place op dit moment, maar laat dat je niet tegenhouden, de pizza's zijn lekker!


Voor de geïnteresseerden, ik spotte een Tangle Teezer dupe in het boekje van de Aldi. Zou er sinds woensdag moeten liggen!



Gisteren ging het richting Brussel voor een Essie-event. De nieuwe GelCouture ligt vanaf augustus in de winkel (maar euhm... pssst... als je niet kan wachten, kijk al eens online bij Planet Parfum!) en belooft tot 12 dagen houdbaarheid zonder UV-lamp. Benieuwd!


En dit is hoe ik mijn weekend vandaag opnieuw ga inzetten: op bed, tijdschriften lezen, YouTube kijken en Tigra die mijn luiheid apprecieert. Fijn weekend!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

  1. Wat een leuk overzicht en vooral van je eigen make-up stash ;-)
    Prachtige nieuwe beautyproducten.
    Ben zo benieuwd naar de parfum van het fashion merk.


    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoveel leuks, en waauw die schoenen <3 en ook die cupcakes :)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig