16 augustus 2016

Dr. Hauschka Welcome Back Limited Editions

Dr. Hauschka The Comeback Limited Editions

Limited editions delen vaak geen tweede kansen uit - op is op! Maar wanneer limited editions veler favoriet blijken te zijn, is het zeker geen slecht idee om de producten - minstens tijdelijk - nog eens in roulatie te brengen. De Dr. Hauschka Welcome Back collectie is er zo eentje. Geen nieuwigheden, maar vijf tijdelijke herlanceringen van geliefde producten.

Met een focus op herfst- en wintermake-up draait deze collectie rond de kleuren lavendelpaars en bessenrood voor een diepe en gesofisticeerde najaarslook.

De make-up van Dr. Hauschka is overigens volledig natuurlijk, bevat geen synthetische geur- of conserveringsmiddelen, minerale oliën, parabenen, siliconen en is dierproefvrij. De grondstoffen worden zoveel als mogelijk gekocht via biologische teelt en Fair Trade-projecten.

Dr. Hauschka The Comeback Limited Editions

Dr. Hauschka The Comeback Limited Editions

Dr. Hauschka The Comeback Limited Editions

Ik testte het oogschaduwpalet en het dubbelzijdige oogpotlood. Het Eyeshadow Palet 02 dateert van 2011 en bevat vier matte oogschaduwkleuren. Het zijn minerale pigmenten met zachte ingrediënten zoals zwarte thee en zijde, die lief zijn voor de huid rondom je ogen. Het paletje is lekker compact en binnenin vind je een spiegeltje en een dubbelzijdige sponsapplicator met een gewone en een fijnere kant.

De textuur is superzacht en swatcht gemakkelijk, maar ik merk op mijn gezicht wel enige fallout - zogenaamde kleine spikkeltjes oogschaduw die onder op de onderste oogcontouren vallen - wanneer ik de oogschaduw aanbreng. Ik ging initieel voor een heel naturelle look, maar ineens draaide mijn Dr. Hauschka look uit op een stel smokey eyes. Tsja. Hoe ik het doe, ik weet het ook niet, maar ik houd van smokey eyes en was toch wel onder de indruk van de intensiteit van de oogschaduw. Op de Dr. Hauschka website vind je overigens een stap voor stap fototutorial waarin de campagnelook wordt uitgelicht.

Daarin wordt ook het Kajal Eyeliner Duo 06 uit 2009 gebruikt, met de kleuren Berry en Black. In de ingrediëntenlijst spot ik verschillende oliën, wassen en karitéboter, kortom een heel aantal verzorgende ingrediënten. Beide zijden van het potlood zijn erg gepigmenteerd en glijden heel soepel over de huid en de waterlijn. Ik moet zeggen dat ik die intensiteit niet had verwacht, maar heel blij verrast was met het resultaat. Hoewel de Berry kleur mij een herfstkleur bij uitstek lijkt, kan je Black heel het jaar door gebruiken en is het wel fijn dat je twee kleuren in een krijgt.

In dezelfde collectie vind je ook nog het Illuminating Powder uit 2012, het Matte & Shimmer Blush Trio uit 2014 en de Lip Gloss Cherry Gloss uit 2011. Iets voor jullie?

Dr. Hauschka Welcome Back Limited Editions
Eyeshadow Palet 02 - 4 x 1,8 g voor € 28,95
Kajal Eyeliner Duo 06 -  1,04 g voor € 13,50
Tijdelijk verkrijgbaar bij Dr. Hauschka verkooppunten zoals natuurwinkels en de (para)farmacie

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

18 opmerkingen

  1. Prachtige look! Ben heel benieuwd naar de collectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige look, het Palette vind ik erg mooi want ik hou wel van paarse tinten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie look en ik heb nog nooit cosmetica van Dr. Hauschka gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zo een prachtige look!
    De teinten staan je goed ;-)

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het oogschaduw palette kende ik, zit in mijn kit voor mensen met super gevoelige ogen en ik hou er wel van.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie collectie. Je hebt weer een prachtige look gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg mooie, basic kleuren. Mooie look ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie look heb je alweer gemaakt, ga ze dringend moeten uitproberen dus!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig