7 augustus 2016

MAC Brant Brothers

MAC Brant Brothers

Misschien doen de broertjes Brant geen belletje rinkelen (bij mij ook niet, lang leve Google), maar de zonen van Peter Brant, uitgever en kunstverzamelaar, en Stephanie Seymour, supermodel, staan gelijk aan Manhattan royalty - zoals Gossip Girl, maar dan voor echt. Hun liefde voor fashion en beauty heeft geleid tot maar liefst een tweede collectie in samenwerking met MAC.

De Brants kwamen al jong in aanmerking met make-up (met een supermodel als moeder is dat onvermijdelijk) en leerden de stiel van niemand minder dan Pat McGrath. MAC x Brant Brothers staat voor een selectie van eenvoudige, draagbare en uniseks make-up enerzijds en voor een focus op Mineralize Skincare anderzijds. De Mineralize Volcanic Ash Exfoliator, Mineralize Charged Water Moisture Gel en Mineralize Charged Water Moisture Eye Cream zijn wel enkel online te koop.

MAC Brant Brothers
Mothers Milk - Sandstone - Mystery - Carbon - El Dorado

Het MAC x Brant Brothers oogschaduwpalet is schijnbaar eenvoudig maar tegelijk geniaal. Dit zijn de kleuren die ie-de-reen nodig heeft en kan gebruiken. Het Eye Shadow x 4 in 4 Pillars bestaat uit de zachtbeige Mother's Milk (satin), de zachtbruine Sandstone (matte), de donkerbruine Mystery (veluxe pearl) en de zwarte Carbon (matte). De pigmentatie is eigenlijk vrij goed, enkel Carbon is ietsje droger van textuur en dat vertaalt zich ook in de swatch. Het Eye Kohl potlood in El Dorado is een opvallend donker goud en geeft net dat beetje extra aan een ooglook. Het potlood swatcht erg fijn, de textuur is redelijk creamy en gepigmenteerd en dus was het eenvoudig op dit op de waterlijn aan te brengen.

MAC Brant Brothers

MAC Brant Brothers

Dit is de uiteindelijke look (samen met het paletje ook al te zien in deze vlog) en ik ben er erg blij mee. Het is op zich niets speciaals en toch zou ik hier dagelijks naar kunnen grijpen en zeker weten dat het altijd zal werken, ongeacht de gelegenheid of de outfit. Het palet heeft een Urban Decay Naked Basics-vibe over zich en laat dat net een van mijn topfavorietjes zijn. Aanrader!

MAC x Brant Brothers
Eye Shadow x 4 in 4 Pillars - € 42,00
Eye Kohl in El Dorado - € 18,00
Vanaf 18 augustus online op maccosmetics.be en vanaf 27 augustus in-store bij MAC

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

22 opmerkingen

  1. Prachtige look!
    Zeer goed gepigmenteerde kleuren.

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De kleur van het oogpotlood vind ik zooooo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er inderdaad een palette uit met kleuren waar iedereen mee aan de slag kan !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb 'm ook. Echt zo'n ideaal basic palette.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zalig paletje! Uw look vond ik ook erg mooi, het staat gewoon iedereen.

      Verwijderen
  5. Is het palette echt zo sterk gepigmenteerd als op de foto's? Ziet er een prachtige basic uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dit is hoe het swatcht. Ik ga met mijn vinger over de oogschaduw in een tweetal cirkelvormige bewegingen, veeg dan een keer over mijn blote arm, zonder primer, en that's it. Ik bouw de kleur niet beter op dan dat hij is, dat zou een beetje cheaten zijn :-) Je ziet op die manier bijvoorbeeld dat Carbon wat minder vol swatcht tov de rest.

      Verwijderen
  6. Mooie look, die kleuren gaan je echt goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De look staat jou erg mooi! Ik vind het oogpotlood erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Merci, ben er zelf ook wel blij mee :-) Het is een goede basic collectie!

      Verwijderen
  8. Nog nooit van die gebroeders gehoord maar wat maakt het uit, als het product maar goed is en dat is het zie ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, blush on fleek ook hier! Love the look :)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig