18 december 2016

Batiste mini's

Batiste mini

Al ruim vijf jaar geleden verklaarde ik mijn liefde voor Batiste mini's op de blog. Kort en bondig - toegegeven, iets te kort, het was dan ook maar een snelle tip dat ik de mini's gevonden had in de drogisterij - superhandig voor onderweg, op reis of na het sporten.

Mini of maxi, na al die tijd is de liefde nog steeds even sterk, want met zijn fijne prijs-kwaliteitverhouding blijft Batiste mijn favo merk voor droogshampoo. Dus ik ben blij dat de producten tegenwoordig zo gemakkelijk verkrijgbaar zijn!

Droogshampoo is mijn lifesaver - ik was mijn haar gemiddeld twee keer per week, maar tussenin wil ik het wel graag opnieuw leven in blazen en dan werkt Batiste perfect. Het neemt wat van de vettigheid weg die mijn haar slap en uit model laat hangen en dan kan ik nog nét een dagje verder zonder het te wassen. Het werkt supersimpel: goed schudden, tussen je lokken in sprayen, even laten inwerken en dan masseren en uitborstelen.

Intussen kan je bij ons zeven verschillende soorten Batiste vinden: Original is de klassieker, een beetje clean en fris, de perfecte uniseks geur. Blush is een zachte bloemengeur, ik vind hem best oké, maar mijn absolute favoriet blijf Tropical, die ruikt naar kokos en vanille, yum! Cherry had ik voorheen nog nooit geprobeerd, maar schuift meteen door naar een mooie tweede plaats met z'n retro verpakking en een lekkere kersengeur. Deze vier zijn zowel in fullsize als in miniformaat te koop. Er zijn dan nog twee soorten afgestemd op je haarkleur: Light & Blonde en Dark & Brunette zijn droogshampoos met een vleugje kleur, waar de 'normale' droogshampoos altijd wit zijn. Tot slot is er XXL Volume, een combinatie van droogshampoo en volumepoeder - geen absolute must voor mij, want met de normale Batiste droogshampoos krijg ook al wat extra volume aan mijn haarwortels.

Batiste droogshampoo is te koop bij verschillende supermarkten en drogisterijen

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

  1. Zo handig om mee te kunnen nemen in de handtas!~

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er ook een paar, ik bewaar ze voor op reis, heel handig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik moet deze echt eens gaan aanschaffen, ik hoor er zoveel goeds over en ik blijf hier maar zitten met talkpoeder :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind ze echt goed! Jaren geleden eens op getuimeld in het Kruidvat en sindsdien blijven kopen.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig