12 december 2016

MAC x Mariah Carey

MAC Mariah Carey

Ik weet dat MAC ook een echte kerstcollectie heeft, maar het is toch wel de samenwerking met Mariah Carey die voor mij alle glitter and glamour van de eindejaarsfeesten weet te bundelen. Kweel dus uit volle borst met mij mee: all I want for Christmaaaas... is MAC x Mariah Carey!

MAC Mariah Carey

De collectie is erg uitgebreid en gaat volop voor al waar Mimi van houdt: glitter en sparkles ten top, champagne- en perziktinten, pinky nudes en bronzen shimmer. Yes, yes, yes! Een limited edition wordt trouwens eens zo leuk als de verpakkingen afwijken van de standaard zwarte verpakkingen - en daar is bij MAC x Mariah Carey méér dan aan gewerkt. Spontaan denk ik aan volgende quote: eat diamonds for breakfast and shine all day - glitter en goud, baby!

MAC Mariah Carey Dahhlinggg! Dreamlover

MAC Mariah Carey Dahhlinggg! Dreamlover

MAC Mariah Carey Dahhlinggg! Dreamlover

Dahhlinggg! lipstick is volledig ondergedompeld in een sprankelende glitterhuls. Dit is een perzikroze lipstick met cremesheen finish: creamy maar met een glansje en wat hydratatie. Hij geeft dus geen volledige dekking en ik vind hem beter tot zijn recht komen met een glossje erover. Dreamlover lipglass is hiervoor de perfecte partner: het is een melkachtige roze gloss met een hintje perzik maar vooral met heel erg veel roze, witte en gouden shimmer. Hij hecht supergoed op de lippen en verlengt voor mij wel de houdbaarheid van de lipstick. Niet iedereen is fan van plakkerige glossjes, maar ik apprecieer eens temeer de levensduurte van een goede gloss. Te waterige glossjes migreren bij mij bovendien snel buiten de liprand dus voor mij is Dreamlover een perfecte match!

MAC Mariah Carey It's Everything quad

MAC Mariah Carey It's Everything quad

Liefhebbers van neutrale oogschaduw met een koelere ondertoon vinden dan weer hun gading in het It's Everything quad.  Linksboven: Diamond Butterfly, een lichte crèmekleur met een boel glitters. Fallout kan je vermijden mits je een beetje oplet - ik gebruik een MAC 239 (platte oogschaduwkwast), werk de oogschaduw goed in de haren, tik de overschot af en werk dan alweer de oogschaduw heel stevig in op het ooglid. Rechtsboven: Give My All, een medium taupe kleur met een glansje, maar geen glitter. Deze blend ik net boven de arcadeboog en is zeer netjes op te bouwen. Linksonder: Twinks, een roodbruine kleur die de liefhebber wel herkent uit de vaste collectie. Deze heeft enigszins warmere ondertonen, maar matcht wonderwel erg goed met de drie koelere kleuren uit het palet. Bij mij gaat 'ie meer in de arcadeboog en blend ik hem in met Give My All. Rechtsonder: Images of Rapture, een mix van diep taupe en zwart, wat een perfecte outer corner kleur is om de look wat meer diepte te geven.

MAC Mariah Carey Extra Dimension Skinfinish My Mimi

MAC Mariah Carey Extra Dimension Skinfinish My Mimi

Hoe cool moet het zijn om je eigen weerspiegeling (of toch zo goed als) terug te zien in een Extra Dimension Skinfinish? Bijna te mooi om te gebruiken! Ik zeg bijna, want als rasechte make-up lover kan ik niet anders dan er mijn vingers en kwasten in deppen. Must. Swatch. Them. All.

De Extra Dimension Skinfinish My Mimi is een diep en warm kopergoud met veel shimmers. Zo op de arm geswatcht krijg je een ongelooflijke dekking, maar gelukkig is 'ie goed uit te blenden. Ik ben vrij bleek, dus voor mij werkt My Mimi helaas niet als all over bronzer. Ik heb mijn foundation afgepoederd met het Hourglass Ambient Lighting Palette en lichtjes gebronsd met de donkerste kleur, Radiant Light. Met mijn Charlotte Tilbury Powder & Sculpt Brush bracht ik dan nog een extra laagje diepte aan van My Mimi, zo net onder de jukbeenderen. Dat vond ik wel een mooi effect!

MAC Mariah Carey Powder Blush Sweet Sweet Fantasy

MAC Mariah Carey Powder Blush Sweet Sweet Fantasy

Héél veel liefde voor deze Powder Blush in Sweet Sweet Fantasy. So. Pretty. Wauw! Het is een diepe, koraalroze blush die héél gepigmenteerd is en nauwelijks poeder lost. Wat je op je kwast neemt, is ook echt wat er op je wangen belandt en dat zonder enige fallout. Een beetje is méér dan genoeg, dus begin langzaam en bouw het dan op. Uiteraard kon ik het het niet laten en ging er volle bak in met mijn kwast - wat kan ik zeggen? Ik houd van blush!

MAC Mariah Carey

MAC Mariah Carey

De volledige look met alle vijf de producten! Op de ogen en lippen overheersen de koelere kleuren van het It's Everything quad, de lipstick in Dahhlinggg! en lipglass in Dreamlover. Maar de warmere tonen van de Extra Dimension Skinfinish in My Mimi en de Powder Blush in Sweet Sweet Fantasy zorgen dan weer voor de juiste balans in het geheel. I love it!

Op dit moment staat de collectie al online op de MAC webshop, maar is een groot deel van de collectie uitverkocht. Liefhebbers krijgen nu zaterdag een nieuwe kans, want dan zal de collectie ook in store te vinden zijn. Snel zijn is de boodschap!

MAC x Mariah Carey - nu al online op maccosmetics.be en vanaf 17 december in store bij MAC
Lipstick in Dahhlinggg! - € 23,00
Lipglass in Dreamlover - € 23,50
Eye Shadow Quad in It's Everything - € 43,00
Extra Dimension Skinfinish in My Mimi - € 48,00
Powder Blush in Sweet Sweet Fantasy - € 25,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

19 opmerkingen

  1. Mooie collectie he! Die verpakkingen zijn to die for! Heb zelf het palette kunnen uittesten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look heb je gemaakt <3 Ik wacht met smacht op mijn bestelling :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waauw, die producten zijn echt helemaal mijn ding!!! Supermooie kleuren, de nodige glitter,... love it! Mooie look heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Supermooie look heb je met de producten gemaakt. Hoewel ik het een mooie collectie vind ga ik ze aan mij laten voorbij gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Ja, het is in december soms kiezen, zoveel moois!

      Verwijderen
    2. welke kleuren heb je waar gebruikt voor de ooglook?<3

      Verwijderen
    3. De lichte crème (Diamond Butterfly) over het hele ooglid en in de binnenste ooghoek. De medium taupe (Give My All) net boven de arcadeboog, omdat ik wat (over)hangende oogleden heb en zo wat extra schaduw/diepte wil creëren. Dan de roodbruine Twinks echt in de arcadeboog, maar ook omhoog uitgeblend over Give My All heen. Dan in de buitenste ooghoek (en onder de ogen ook nog eens gefixeerd over een potloodje) Images of Rapture voor wat meer diepte.

      Verwijderen
  5. Echt een super mooie collectie! Die verpakkingen alleen al, zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat hebben ze goed gedaan! Iedereen zit al te kwijlen op al die glitterverpakkingen :D

      Verwijderen
  6. Mooie foto's heb je gemaakt! Deze collectie is echt prachtttttiigggg!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geen super fan van Mimi maar zeker wel van deze pretty collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik luisterde vroeger wel naar haar muziek, haar kerstsong blijft toch dé song, hoor :D

      Verwijderen
  8. Geweldige collectie en wat een verpakkingen he? Wauw!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig