12 augustus 2017

Makeup snapshot: huidige go-to make-up

Makeup snapshot

Eigenlijk dateert deze makeup snapshot nog van vorige week, maar het komt erop neer dat dit zowat mijn huidige go to make-up look is, en dat ik varieer in de producten.

Makeup snapshot

Makeup snapshot

Makeup snapshot

Makeup snapshot

Ik houd van een degelijke basis die de hele dag houdt en daar heb ik zo mijn favorieten voor. Ik wissel mijn Estée Lauder Double Wear soms wel eens in en ditmaal ging ik voor de Armani Power Fabric. Ik kocht deze op het einde van de winter dus de kleur is nu eigenlijk wat te licht, maar met een flinke portie van de zachte en blendbare Hourglass Ambient Lighting Bronzer kan het nog nét.

Mijn under-eye area heeft altijd nood aan concealer - sinds ik in maart de Bourjois Healthy Mix concealer ontdekte, ben ik om. Hij geeft een soort van frisheid, gecombineerd met een medium dekking en laat zich gemakkelijk inwerken. Deze is bijna leeg en ik heb inmiddels al een back-up gekocht, kwestie van niet zonder te vallen. Tja, dan weet je het wel.

Van het La Mer The Powder weet ik het echter nog niet helemaal. Ik wil mijn gedachten eens netjes ordenen en in een review gieten, maar het blijft op dit moment nog een beetje een twijfelgeval - is het poeder zijn prijs waard?

Nog zo'n toppertje van Bourjois: de recent gelanceerde Eye Primer 24h is een (niet zo) verborgen parel in de drogisterij. Primer is een must als je een intense, gepigmenteerde ooglook wilt die een hele dag houdt, en al zeker als je (over)hangende oogleden hebt met veel plooitjes. Ik gebruikte tot nu toe eerder high end primers (Too Faced en Urban Decay), maar de Eye Primer van Bourjois moet kwalitatief niet onderdoen en is de beste prep voor je ooglook.

Mocht ik ooit zonder vallen, koop ik het Urban Decay Naked Basics paletje zonder verpinken opnieuw. Dit palet gaat inmiddels al vier jaar mee! De zes neutrale kleuren laten zich uitermate gemakkelijk combineren - zowel onderling als met andere oogschaduw. Voor deze ooglook legde ik de basis met Naked Basics, om dan een beetje kleur toe te voegen met Bourjois Little Round Pot in 05 Mauvie Star. Een héérlijk zilverkleurig mauve-slash-taupe, een kleur die iedereen goed staat en de nodige diepte kan geven aan de arcadeboog. Handig: de crèmige poederformule laat zich zowel droog als nat bewerken.

Op de oogleden ga ik graag voor een vloeibare, zwarte eyeliner. Ik gebruik al een tijdje de L'Oréal Super Liner Perfect Slim, een handig pennetje met vilten tip. Ik denk dat ik de Maybelline Master Precise met het allerkleinste verschil toch nog nét ietsje fijner vind - maar de Super Liner mag er zeker zijn. Onder de ogen kies ik dan weer niet voor zwart, maar een diepbruine kleur. Mijn wimpers zijn namelijk superdun en fijn, dus mascara vind ik daar geen optie - bovenaan leg ik meerdere laagjes van de Bourjois Volume Glamour Effet Push Up mascara. Om onder de ogen dan toch een beetje schaduw en diepte te creëren, is het Bourjois Khôl & Contour potloodje aan de orde - 004 Brun-dépendante is een neutrale, donkerbruine tint, zonder rode ondertonen. Superzacht en bijna smeuïg, maar toch honkvaste kleurintensiteit, I like!

Een laatste beetje kleur op de wangen met Hourglass Ambient Lighting Blush in Diffused Heat en de zomerhighlighter van Tom Ford, Reflects Gilt. Op de lippen ligt een duo van Charlotte Tilbury: Lip Cheat in Pink Venus en de K.I.S.S.I.N.G. lipstick in Penelope Pink.

Makeup snapshot

Makeup snapshot

De uiteindelijke look! Ik ben een beetje de mist in gegaan met de eyeliner op mijn linkeroog - iets dat in het echte leven niet opviel, maar duidelijk werd toen ik de foto's nadien bewerkte voor de blogpost. Hey, nobody's perfect, right?

Gebruikte producten:
Armani Power Fabric foundation - € 53,00 bij Planet Parfum of Parfuma
Hourglass Ambient Lighting Bronzer 
Bourjois Healthy Mix Anti-Fatigue concealer - € 10,99 bij de drogisterij
La Mer The Powder - € 75,00 bij Parfuma
Bourjois Eye Primer 24 h - € 10,99 bij de drogisterij
Urban Decay Naked Basics - € 30,90 bij Ici Paris XL
Bourjois Little Round Pot - € 11,99 bij de drogisterij vanaf midden augustus
L'Oréal Super Liner Perfect Slim - € 11,99 bij de drogisterij
Bourjois Khôl & Contour - € 7,99 bij de drogisterij vanaf midden augustus
Bourjois Volume Glamour Effet Push Up mascara - € 14,99 bij de drogisterij
Hourglass Ambient Lighting Blush
Tom Ford Soleil Sheer Highlighting Duo - € 74,00 bij Parfuma
Charlotte Tilbury Lip Cheat - € 22,50 bij De Bijenkorf
Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.G. lipstick - € 32,50 bij De Bijenkorf

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig