11 november 2017

Lush haul: kerstcollectie 2017

Lush Kerstmis 2017

Ik houd heel het jaar door van Lush, maar de kerstcollectie staat toch wel met stip op een. Er zijn heerlijke limited editions bath bombs en bubble bars én het is ook het moment om mijn favoriete douchegels in te slaan. Niet de meest goedkope bad- en bodyproducten, maar wel een ware verwennerij voor de nodige me-time.

Ik bezocht de winkel in Antwerpen, waar de volledige collectie lag uitgestald. Het was er gezellig druk (vlak voor Kerstmis volgt een ware overrompeling...) maar ik kon met gemak ruiken aan alle kerstgoodies en kwam naar huis met twee bubble bars, twee bath bombs en twee douchegels.

Lush Kerstmis 2017

De blauwe ronde bal is Thundersnow bath bomb - dat klinkt vrij onheilspellend, maar zorgt volgens mij net voor heel veel rust. Thunderdsnow ruikt namelijk naar pepermunt en cacao - een heerlijke combinatie van frisheid met een kruidige, warme ondertoon. Bath bombs zorgen trouwens altijd voor een waar spektakel in je bad, meestal met een veelheid aan kleuren.

Mijn Snowman bubbleroon bubble bar kwam een beetje gehavend uit het zakje, want zijn neus brak af. Geen ramp, want uiteindelijk wordt 'ie toch volledig verkruimeld onder de lopende kraan en dat creëert net een deken van heerlijke bubbels. Snowman ruikt naar citroen, maar bevat verzachtende ingrediënten als sojamelk en karitéboter die je huid onder alle bubbels door goed verzorgen.

Ik begrijp niet goed wat My Two Front Teeth bubble bar te maken heeft met Kerstmis of de winterperiode. Eerlijk gezegd doet 'ie mij vooral denken aan het vreselijke gebit van Austin Powers. Ik had vooraf dan ook geen enkele intentie om deze bubble bar te kopen, maar door z'n bedwelmende geur (lavendel, tonka en neroli) ging ik alsnog overstag. En ach, ... eens verkruimeld, hoef ik toch niet meer op die tanden te kijken ;-)

Lush Kerstmis 2017

De schattige Butter Bear bath bomb is al jarenlang een kerstbestseller, maar kocht ik nu pas voor de allereerste keer. Deze smelt in het bad en geeft lekker vanille en verzorgende cacaoboter af. Benieuwd!

Kerstmis bij Lush staat ook gelijk aan mijn twee favoriete douchegels en al helemaal nu ik ze kan combineren met een bijpassend bodyproduct. Dit jaar zijn alle douchegels trouwens ook te koop in een Naked Showergel variant, dus zonder verpakking. Maar omdat ik mijn bad- en doucheproducten in een lade bewaar, vond ik dat helemaal niet handig en ging ik voor de standaard showergelverpakking.

Twilight showergel is bedwelmend en ontspannend. Hij past geurgewijs perfect bij de Sleepy body lotion: lavendel, ylang-ylang, tonka en benzoëhars blenden samen tot een warme, hypnotiserende en ontspannende geur. Perfect voor 's avonds, want je wandelt als een tevreden mens  relaxed de badkamer uit.

Rose Jam showergel is mijn andere chouchou en hoort bij Ro's Argan body conditioner. De rozenabsolue in Rose Jam wordt gemaakt van rozenblaadjes die 's morgens vroeg met de hand worden geplukt, op het moment dat ze het sterkst ruiken. Een flinke geut arganolie erbij en je hebt een heerlijke geurend, maar ook verzorgend duo in huis.

Uiteraard zitten er nog meer - véél meer - producten in de Lush kerstcollectie en dan heb ik het nog niet eens over de talrijke voorverpakte cadeautjes gehad. Maar omdat Lush producten nu eenmaal niet onbeperkt houdbaar zijn, ben ik al meer dan tevreden met mijn kersthaul. Welke Lush kerstproducten staan op jouw lijstje? Let me know!

Lush kerstcollectie 2017
Thundersnow bath bomb - € 5,95
Snowman bubbleroon bubble bar - € 6,50
My Two Front Teeth Bubble Bar - € 5,95
Butter Bear bath bomb - € 3,50
Twilight showergel - 250 ml voor € 15,95
Rose Jam showergel - 250 ml voor € 16,95

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

  1. Zulke prachtige producten!
    Die veel te zonde zijn om te gebruiken...

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha! Ja, soms kan dat wel eens door het hoofd spoken, maar ze gaan er toch allemaal aan ;)

      Verwijderen
  2. Ik ben gek op lush! Heb al de helft van de collectie besteld, en wil snel nog meer gaan proberen. Ik vind dat snowmannetje zo lief en schattig, dat hij meer voor de leuk ergens in huis staan i.p.v. te gebruiken. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie haul! My two front teeth komt van een kerstliedje trouwens ( All I want for Christmas is .. ).
    Snow fairy blijft hier een favoriet en ik ga dit jaar Twilight ook aanschaffen. Verder heb ik al wat bubble bars besteld. Ik word elk jaar weer heel hebberig van deze collectie 😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, kijk, weer wat bijgeleerd! Al blijf ik Austin Powers voor mij zien ;)

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig