8 augustus 2023

Charlotte Tilbury Hypnotising Pop Shot in Rose Gold

Charlotte Tilbury Hypnotising Pop Shot in Rose Gold

Deze Charlotte Tilbury Hypnotising Pop Shot is nog een souveniertje van mijn reis naar Dubai! Ik wandelde in de mall voorbij de winkel van Charlotte Tilbury en kon niet anders dan even een kijkje te gaan nemen. Nu ben ik absoluut niet vies van een glansje, dus toen ik deze Pop Shots zag, begon ik spontaan te kwijlen. 

Officieel een limited edition én enkel te koop bij Charlotte Tilbury zelf - dus via de website of in de eigen winkels aka Beauty Wonderlands. Dat is hét grote minpunt bij Charlotte Tilbury: veel producten worden slechts korte tijd verkocht, ook al is het een instant hit. Vanuit business strategie wellicht een doordachte keuze, maar het breekt soms mijn beauty loving hart. Ik kocht de kleur Rose Gold en die is op dit moment niet meer te koop, maar er zijn wel nog steeds erg gelijkaardige Pop Shots beschikbaar - niet is dus verloren.

Charlotte Tilbury Hypnotising Pop Shot in Rose Gold
Charlotte Tilbury Hypnotising Pop Shot in Rose Gold

De Hypnotising Pop Shots zijn single oogschaduws - en dat is zowat geleden van mijn MAC-periode, haha (om dan nadien alles te depotten en in één groot palet te steken). Tegenwoordig koop ik oogschaduw meestal in een kleiner of compacter palet, máár deze Pop Shots staken mij de ogen uit en ik kon geen nee zeggen. 

De verpakking is alleszins een pareltje - en dat mag je vrij letterlijk nemen, want het goudkleurige deksel werd met de hand gepimpt met multikleurige steentjes. Dat alleen al trekt de aandacht! Als single oogschaduw bevat 'ie 1,2 gram en dat is naar Charlotte Tilbury standaarden een fullsize oogschaduw.

Rose Gold is een mix tussen een metallic champagne en perzik met superfijne ingebedde shimmer. De shimmer maakt als het ware deel uit van de oogschaduw en zijn dus geen losse shimmertjes die 'op' de oogschaduw liggen. Dat geeft deze oogschaduw een soort van multi-diamanten shimmer en dat is moo-hooi! Als je achter het net viste voor Rose Gold, vind ik de Pop Shot in Pillow Talk Diamonds Diamond Dimension een vrij gelijkaardige kleur. 

Charlotte Tilbury Hypnotising Pop Shot in Rose Gold
Charlotte Tilbury Hypnotising Pop Shot in Rose Gold

De formule is hémels: een creamy, superfijne oogschaduw die zacht aanvoelt, maar heel goed aanbrengt en swatcht. Een enkele swipe en je krijgt een homogene transfer van een intense kleur, het pigment is dus absoluut van topniveau. Ik houd ervan om Rose Gold aan te brengen bovenop mijn andere oogschaduw, in het middel van het ooglid, als een extra glansje. Ik denk dat mijn camera hem niet helemaal oppikt omdat de andere kleuren oogschaduw een beetje ton-sur-ton lijken, maar in het echt valt de glans meer op. Je zou de kleur ook alleen kunnen gebruiken en uitblenden als een solo pop of colour, maar ik ga altijd voluit, haha. 

Ik denk niet dat deze Hypnotising Pop Shots een absolute musthave is - als je al andere paletjes van Charlotte Tilbury in huis hebt, is de kans groot dat daar ook al een glanzende topper in zit. Maar als je net als ik gehypnotiseerd geraakt van shimmer en glans, dan acht ik de kans minstens even groot dat je helemaal verliefd wordt bij het zien van dit moois. 

Charlotte Tilbury Hypnotising Pop Shot - € 30,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. De verpakking is echt een pareltje met die multikleurige steentjes. Zo mooi! De glans is echt heel mooi! Jammer dat je dit niet goed op camera vastgelegd kreeg. De shimmer en glans zijn duidelijk van topkwaliteit anders zou je waarschijnlijk de losse shimmertjes ‘op’ de oogschaduw zien liggen. Ik zou deze voor de verpakking alleen al willen kopen 🤭

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, het zijn zo geen losse shimmertjes 'op' de oogschaduw, maar echt deel van de oogschaduw. Dat doet Charlotte Tilbury altijd wel heel goed.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Zo stond ik ook in de winkel en toen ineens stond ik aan de kassa :D

   Verwijderen
 3. Ik word helemaal vrolijk van de multikleurige steentjes die in het deksel zijn verwerkt. Het is fijn wanneer er de nodige aandacht wordt besteed aan de verpakking van een product, hé?

  Dit pareltje is een fijn aandenken aan je vakantie in Dubai 👌

  Een fijne dag verder 👋

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja, het oog wil ook wat, zeggen ze toch èh. Dus een mooie verpakking spreekt mij wel aan :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig