29 november 2011

DEBORAH MILANO ROMANCE REMIX + COMFORT MAT FOUNDATION


De wintercollectie van Deborah Milano is geïnspireerd op de jaren '50: elegante luxe die wordt gegoten in een modern jasje. Kleur op de lippen en de nagels en chique, sultry eyes.

Deborah Milano is nu ook te verkrijgen in de iU, heb ik gezien. Da's voor mij al wat korterbij dan de Inno. #hoeravoorHasselt


Dit is de 24Ore Velvet Eyeshadow in 02 Beige, een satijnachtige, neutrale kleur. Een vergelijkbare kleur in mijn stash is MAC Brule, maar hij is een ietsiepietsie satijnachtiger en geler dan Brule, die matter is. Ik vind hem vrij gepigmenteerd, op mijn ooglid valt hij natuurlijk niet zo op, maar het is dan ook een beige kleur :)

Swatches: Red Lipstick in Fuchsia Bolero en 24Ore Velvet Eyeshadow in 02 Beige

De Red Lipstick in Fuchsia Bolero is een creamy lipstick die mooi blijft zitten. Ik vind het altijd erg mooi en fancy als het merk het logo of de naam in de lipstick zet, dat geeft toch een klein beetje extra luxe. De gouden huls is trouwens asymmetrisch, wat je ook niet vaak ziet.


De Shine Tech Nail Enamel in Red Passion is een jelly-achtig lakje met veel hoogglans. Er is al een hele mooie kleur vanaf de eerst laag, de tweede laag gaf de kleur uit het flesje: een medium bordeauxrode kleur met een mooie glans. Het is een iets korter, breder borsteltje en dat lakt heel erg gemakkelijk en netjes!

Twee laagjes + topcoat


Deborah Milano heeft ook een mooie, nieuwe Comfort Mat foundation. Hij matteert, maar dan niet op een overdreven manier; ik vind dat hij er heel mooi satijnachtig uitziet. Ideaal voor een normale/gecombineerde huid! Tegelijkertijd bevat de foundation een hydraterend complex en is er een SPF 15. Heel erg mooi om te dragen... in huis, want de kleur Caramel Beige is te donker voor mij. In de juiste kleur zou dit een potentiële favoriet/holy grail zijn! Om overduidelijke redenen dus ook geen foto's van de foundation op mijn gezicht :) #oompaloompagevaar


Deborah Milano Romance Remix - verkrijgbaar vanaf midden november 2011 bij iU, Inno en enkele parfumerieën
Red Lipstick in Fuchsia Bolero, Orange Brocade en The Red Dress - € 9,50
24Ore Velvet Eyeshadow 02 Beige, 06 Brown en 22 Green Bocade - € 8,95
Shine Tech Nail Enamel in Plum of Red Passion - 8,5 ml - € 6,99

Deborah Milano Comfort Mat Foundation - 30 ml - € 13,50
5 kleuren: Fair Rose, Ivory, Fair, Caramel Beige en Apricot
Share:

10 opmerkingen

  1. Die lipstick vind ik erg mooi op je lippen! 'k Weet niet hoe de totale look is maar ik ben er zeker van dat jij er goed mee staat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de lipstick ook het leukst! kun je me trouwens iets vertellen over de prijzen bij de uggs outlet in Maasmechelen, rond wat ze daar zitten? ben toch echt benieuwd geworden :d

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Peggy: Hihi, bedankt! Nude oogleden (met winged liner) en dan felle lippen, zoiets ongeveer. Zonder de foundation is het erg mooi :)
    @Tessa: 't Is 30% korting, dus je zit voor hoge modellen rond de 200 euro, afhankelijk welk model het is. De kortere modellen zijn goedkoper, maar ik heb daar niet echt naar gekeken. En als je zo een VIP-pasje hebt, kan je nog eens 10% extra krijgen hè. Of wachten tot de solden, hoewel ik wel denk dat het daar dan een gekkenhuis is!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat roze is aaaawesome ! In mijn Inno word Deborah zelfs niet verkocht, net als Revlon.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik hoor meer & meer dat je een van mijn favoriete winkels ook graag bezoekt :P

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De kleur van die lipstick is echt super !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ziet er allemaal super uit!
    xx

    www.lifeofberrie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig