30 november 2011

WEBSHOP TIP: PARFUMA + KORTINGSCODE!


De webshop van Parfuma is er eentje om bij weg te dromen: exclusieve merken, make-up en parfum met veel nuttige informatie over het product zelf. Zo staat er bij elk parfum informatie over de geurcompositie, heel erg fijn! Een webshop die ik zeker moest testen!

Naast al die eye candy zijn er ook praktische voordelen: de website is overzichtelijk en je kan er op heel wat manieren betalen. Ik betaalde er gewoon via PC-banking en Nederlandse klanten kunnen iDeal gebruiken.
Voor aankopen vanaf € 50,00 is de verzending gratis binnen België (en afhankelijk van je bedrag, ook binnen heel Europa) en kan je je aankoop altijd mooi laten verpakken (ik open graag cadeautjes, ook al heb ik ze zelf gekocht en weet ik wat erin zit, haha!).

Zo bevond ik mij op een woensdagavond op de Parfuma-webshop, al kwijlend over de Tom Ford Lip Color Collection. Op tien minuten was mijn aankoop beklonken: kleur gekozen (even getwijfeld tussen twee kleuren), profiel aangemaakt, betaald via PC-banking en bevestigingsmail al in mijn mailbox. Die no-buy van mij vergeten we dan even, dit was een passionele aankoop! :)

Op vrijdag was het pakje thuis geleverd, in een mooi Parfuma-zakje en met drie staaltjes (iedereen krijgt drie staaltjes bij zijn aankoop - mooi, toch?) en kon ik al van mijn aankoop genieten.


Parfuma bestaat dit jaar trouwens 40 jaar, tijd voor een feestelijke korting! Ik mag jullie daarom een kortingscode aanbieden, geldig van 01.12.2011 (morgen!) tot en met 10.12.2011. Typ bij het afrekenen de kortingscode BEAUTYLOVES in (met hoofdletters!) en je ontvangt onmiddellijk een korting van € 4,00 op je aankoop. 

Wil je nog wat exclusieve cadeautjes shoppen voor onder de kerstboom, ben je bij Parfuma aan het juiste webadres!
En die Tom Ford lipstick? Daar mag je nog een artikeltje van verwachten, uiteraard.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wat grappig! Wij hebben hetzelfde idee gehad, ik heb ook een Tom Ford lipstick besteld bij Parfuma vorige week :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh een Tom Ford lipstick, ik val helemaal in vervoering ..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende deze webshop nog niet, ik ga meteen even kijken.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, welke heb je gekozen? ;)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Mitchin: Pink Dusk! Draagbaar nude-roze :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig