25 april 2010

REVIEW JELLY PONG PONG LIP ORCHID IN BOUQUET

Dit moet een van de meest opvallende verpakkingen voor lippenbalsems zijn die er bestaan :-) De Jelly Pong Pong Lip Orchid heeft een orchidee plakken aan het dekseltje, heel toevallig mijn favoriete bloem. Staat dus mooi op mijn bureau, want echt handig in mijn handtas, is dit niet!


 Ik heb hem zelf in de kleur Bouquet, door Jelly Pong Pong zelf beschreven als chic coral.
A blossom-soft gloss in a beautiful orchid-embellished pot. Colours are formulated to go on smooth & vibrant, while the buttery consistency gives your lips a luminous glaze.
Bonus: Made with Aloe Vera extract & Vitamin E to heal lips & reduce the appearance of fine lines.

Oké, dus schoonheid en verzorging in één. Fantastisch! Lip Orchid ruikt naar ... ja, naar wat ruikt het nu eigenlijk? Orchidee? Ik kan het niet meteen thuisbrengen. Hij ziet er vrij fel uit van kleur, maar de swatch is vrij doorzichtig.


Op de lippen aangebracht, krijg ik een koraalkleur. Ik heb vrij veel moeten aanbrengen om overal een gelijke kleur te krijgen. De balsem blijft wel goed zitten en ik merk ook dat mijn lippen zacht en gehydrateerd aanvoelen, zonder dat er een supervettig laagje achterblijft. De lippenbalsem zorgt voor een glanzende schijn. In het doosje leek het alsof er meer glitter in zat, maar dat zie ik dus niet op mijn lippen. En dat is ook helemaal niet erg!


Ik ga de Lip Orchid meenemen naar het werk: mooi om naar te kijken en verzorgend om bij te werken.

Bijkomende info: het doosje bevat 6 gram lippenbalsem. Je kan het in een setje kopen (met de Mascara & Lash Extension Set) bij Beauty-Queen voor 13,92 Euro.
Share:

4 opmerkingen

  1. ik moet hem nog testen! ;-) Ziet er wel mooi uit op je lippen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi uit maar jammer dat je er zo veel van moet aanbrengen. Ik vind het wel wat duur voor een lipbalsem met kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Ann: Ja, hij zat natuurlijk in de goodie bag van Beautylicious. Anders had ik hem waarschijnlijk ook niet gekocht. Qua lippenbalsem ben ik namelijk vrij basic en houd ik het bij vaseline.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig