4 juli 2010

REVIEW L'OREAL RENEWAL LASH SERUM

Het L'Oréal Renewal Lash Serum is een geconcentreerd wimperbooster serum dat je na 4 weken gebruik zichtbaar meer, vollere en sterkere wimpers zou moeten geven. Voor de applicatie ervan werd er een aangepaste applicator ontwikkeld, speciaal om het vanaf de wortel over de gehele wimper aan te brengen.


De applicator is een vilten, gebogen tip. Wanneer je deze eruit haalt, zit er voldoende product op.Het serum zelf is diffuus wit, half doorzichtig en is een soort van siliconenvloeistof. Het ruikt er ook precies een beetje naar (maar dan moet je wel met je neus boven het product gaan hangen).

Hoe werkt het? Door de toevoeging van Pro-Keratine en Centella wordt de natuurlijke groeicyclus van je wimpers gestimuleerd. De wimperhaartjes blijven hierdoor langer in de groeifase en dit zorgt voor minder wimperuitval.

Image via Google

Hoe gebruik je het? Met de tip ga je over de wimperlijn, dicht bij de wortels. Daarna draai je de applicator om, precies zoals je mascara zou willen aanbrengen, en ga je over je wimpers. De bedoeling is dat je het zowel overdag gebruikt (onder je mascara), als 's avonds, na reiniging.

Ik heb ervoor gekozen om dit enkel 's avonds te doen. Het serum trekt namelijk niet onmiddellijk in, en wanneer het opdroogt, blijft het een beetje aan je wimpers hangen. Dus ik kan me goed voorstellen dat als je meteen erna je mascara wilt aanbrengen, je begint te kliederen. Het trekt echter wel in, het is niet zo dat je een kwartier later nog met natte oogleden en wimpers rondloopt. Het aanbrengen zelf gaat eigenlijk ook heel gemakkelijk. Ik heb bovendien geen last van prikkende ogen of andere bijwerkingen.

Ik durfde de tube eerst niet neerleggen, uit angst dat de vloeistof eruit zou lopen, maar daar is dus geen enkel gevaar voor. Op die manier kan je je beide handen gebruiken om het serum aan te brengen.

Vooraf was ik wel realistisch genoeg om te weten dat dit serum niet voor mirakels zou zorgen. Het is een wimperboostend serum dus ik verwachtte vooral mijn eigen wimpers, maar dan in veel beter conditie, die met een beetje mascara tot een super resultaat zouden leiden.

Mijn wimpers vóór ik met de kuur begon

Een maand later... zie ik eigenlijk geen verschil

Ik ben helemaal niet onder de indruk. Toegegeven, ik heb de gebruiksaanwijzing niet volledig gevolgd dus misschien heb ik daarom niet het gewenste resultaat. Tot nu toe krijgt L'Oréal van mij het voordeel van de twijfel. Ik zal het serum dus verder blijven gebruiken en over een maand een tweede review maken. Wie weet komt het mirakel nog tevoorschijn?

Ik weet niet meer exact wat ik ervoor betaald heb, maar ik geloof dat het ongeveer 12 Euro was in het Kruidvat.
Share:

9 opmerkingen

 1. toch lijken er in je buitenste ooghoek wat meer wimeprs te zijn..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat het niet werkt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie ook geen verschil. Mja, ik geloof ook niet echt in al die wimperboost spulletjes. Als je je wimpers gewoon goed verzorgd (reinigen en dergelijke) dan blijven ze toch ook stevig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb vernomen dat de Pupalash Mascara Energizer van Pupa wel werkt. Meer informatie hierover en de verkooppunten vind je op deze site: http://www.pupa.nl/product/pupa-lash-energizer/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Jasmine: Ja, maar dat kan ook gewoon een kwestie van groeicyclus zijn. Dikker, voller of langer zijn ze alvast niet :-(
  @ Ann: Wel ja, ik moet toegeven dat ik deze keer beïnvloed werd door de mening van een grote buitenlandse blogger/Youtuber. Haar wimpers zagen er echt goed uit...
  @ Veronique: Merci voor de tip! Voorlopig ga ik me er echter niet aan wagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nope ik zie ook geen verschil hihi, best jammer! zou mooi zijn als het echt zou werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ben m ook aan het testen :) hopelijk iets positiever

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb 2 weken geleden wimper extantions laten zetten jammer genoeg bleven ze maar3 dagen zitten waardoor ik de ze er af moest halen.. dat ging echter niet zo goed wand al mijn wimper werden getrokken... nu had ik gehoopt dat dit werkte maar jammer als iemand wat weet hoor ik het graag

  Groetjes esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is natuurlijk niet omdat het voor mij niet werkte, dat het voor jou ook zo is. Ik hoor ook goede dingen over Neulash en blijkbaar kan je bij de apotheek een soortgelijk product van Talika halen, dat zou ook goed zijn. Maar die dingen heb ik zelf nooit getest!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig