2 november 2010

CHANEL INIMITABLE INTENSE


Altijd al eens een Chanel-mascara willen proberen? Dit is je kans! Bij de Feeling van deze maand zit namelijk een mini-versie van de Chanel Inimitable Intense mascara, samen met een Chanel-boekje! De mascara zit dan verborgen in een holte binnenin het boekje.

Chanel noemt dit een "geraffineerde multidimensionale mascara" en ik heb hem in de kleur 10 - Noir. De slogan voor deze mascara is:

Intens volume, lengte en krul. Have it all.

Het borsteltje is vrij lang en smal, wat de applicatie wel vergemakkelijkt. Het is een siliconen borsteltje, waar ik niet zo een fan van ben. Misschien zijn mijn ogen wat dat betreft toch wat te gevoelig, want ik heb liever gewone haartjes, die wat zachter aanvoelen.


Ik heb de mascara zo aangebracht, zonder mijn wimpers te krullen en zonder basis. Eigenlijk doet de mascara echt wel wat er wordt beloofd, want mijn zielige wimpertjes zijn ineens wel zichtbaar! Twee laagjes is echter genoeg, na drie laagjes wordt het een beetje klonterig.

Wat denken jullie? Toch maar die tester gaan halen of overslaan?
Share:

17 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit. Ik ben eigenlijk nog aan het twijfelen: de Glamour halen voor de mascara van Clinique of de Feeling voor de mascara van Chanel?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind m een beetje fel klonteren, denk dat er andere mascara's van Dior en YSL beter zijn voor dezelfde prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2 laagjes is inderdaad genoeg. Ik heb hem ook:P Echt goeie mascara. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind 1 laagje altijd het mooist :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na de 2e laag klontert hij inderdaad best wel flink! Maar ik vind hem wel met 1 of 2 lagen een super mooi effect geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga hem wel eens testen denk ik :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook maar van bij de Glamour een tijdje geleden. Ik vind het de beste mascara ooit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb de mascara gekregen enkele weken geleden bij de Glamour! Ben er eigenlijk niet zo wild van! Ok, maar niet wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb 'm een tijdje terug bij de Glamour gehad (verkoopt hij niet goed genoeg dat ze 'm ook bij een ander blad geven?) en ik heb 'm nog niet getest. Maar ik heb om me heen gehoord dat hij het niet fantastisch doet, en ik vind het er ook iet echt uitzien als een topmascara. Maar wel leuk om gewoon iets van Chanel gratis te krijgen :P
  x Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Anoniem: Geen idee welke mascara er bij de Glamour zit! Maar Clinique heeft er ook wel goede, denk ik.
  @ Evelien: 't Is daarom dat ik die mini-versie wel wilde! Kan je zonder extra geld uit te geven toch enkele keren proberen, en heb je ook nog iets te lezen :)
  @ Martine: Die bij de Glamour was enkel voor Nederland! Dus ik ben wel blij dat hij nu ook bij een Belgisch tijdschrift zit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind hem zeker niet slecht maar voor mij geeft hij net iets te veel volume! ;-)

  Persoonlijk vind ik de 'gewone' Inimitable stukken beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb hem ook..alleen ben ik er niet echt helemaal weg van. Opzich wel een mooi resultaat, maar vind veel mascara's wel beter! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wil hem zeker een kansje geven! al is het maar om in een tas te gooien, altijd fijn zo'n minitje.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb hem ook, al ben ik niet zo'n fan van de mascara.
  Ik beleef meer plezier aan het boekje, haha.

  x Krizia

  www.krizia-shark-attack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ziet er best goed uit! Behalve het derde laagje maar ik doe toch altijd maar 1, maximum 2 laagjes.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig