17 november 2010

FILORGA ISO-STRUCTURE


De Filorga Iso-Structure is een sterk verstevigende crème voor de rijpere en slappere huid, reden genoeg om mama-lief in te schakelen als testpersoon! Mijn moeder is 52 jaar, en hoewel zij gezegend is met goede genen, wil ze uiteraard ook iets doen aan haar huidveroudering.

Hoe ouder we worden, hoe slapper onze huid. Gooi daar dan nog wat verwarde hormonen bij (overgang, you know) en de huid verstoort helemaal. De Iso-Structure is de redder in nood en geeft een onmiddellijk gevoel van ondersteuning en lifting. Het werkt daarbij als een "cosmetische scalpel". Dat klinkt eng maar gelukkig komt er geen echt scalpel aan te pas!

Ik maakte een kort vragenlijstje voor mijn moeder dat ze kon beantwoorden nadat ze de Iso-Structure gedurende iets meer dan 2 maanden had gebruikt.

Over de verpakking was ze tevreden. Eenvoudig, maar mooi. Een stevige pot die mooi staat in de badkamer. Geen overdreven luxe, maar dat is ook te verklaren door Filorga's achtergrond in medische cosmetica.
De structuur van de crème is wat steviger dan de gemiddelde crème maar wel gelijkaardig aan andere anti-rimpelproducten en smeert goed uit. Volgens mijn mama heeft de Iso-Structure iets weg van een citrusgeur, maar dat blijft niet hangen na applicatie.
Helaas was hij voor haar niet voedend genoeg, soms had ze nog last van droge plekjes, vooral in het midden van haar voorhoofd. Haar huid had iets meer hydratatie nodig, al zal dat van je huidtype afhangen.
Ze vond de crème wel betaalbaar, zeker in het segment van de antirimpelproducten.
Ze zou hem zelf niet meteen heraankopen (omwille van haar huidtype), maar heeft hem wel aangeraden aan enkele van haar collega's, die er enthousiast over waren.

Filorga Iso-Structure - 50 ml - 59,00 Euro @ Ici Paris XL
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je moeder m heeft gereviewd! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor, dat je moeder hem heeft getest :D Ikzelf heb er voorlopig nog geen nood aan,m aar toch al leuk om te weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig dat je moeder hem heeft getest. Ik heb hem voorlopig nog niet nodig, maar het klinkt wel als een "oke" product.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk! Mijn mama is momenteel een shampoo voor me aan het testen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig