30 december 2010

L'OCCITANE EN PROVENCE CONCENTRE DE LAIT AMANDE


Na de douche met de L'Occitane Amande Huilde de Douche, was het de beurt aan de Amande Concentré de Lait als bodycrème. Dit ruikt ook lekker naar zoete amandeltjes en is echt een mooie aanvulling op de douche-olie.Dit is een echte zijdeachtige, geconcentreerde melk die mijn huid goed voedt en verzacht. Het smelt weg op de huid zonder een vettig laagje na te laten. Dus ja, het is een heel fijn product!

Het enige probleem is dat dit echt een heel klein potje is. Volgens de instructies moet je dit dagelijks op je hele lijf gebruiken. Maar aan dat tempo kom ik een week, maximaal twee weken toe met dit potje.


L'Occitane en Provence Concentre de Lait Amande - 50 ml - € 6,65 (outlet price)
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik denk dat ik daar net een sample van gehad heb! Is proberen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De prijs valt reuze mee. Ik heb er ook volgens mij een sample van. Ik ga hem ook even proberen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is vaak het probleem met producten van dit merk :P Maar het klinkt absoluut goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gek van amandelgeuren, dus dit lijkt mij geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben echt fan van deze lijn! Ik heb de shower oil en de bodylotion (fles). Ruikt echt heerlijk!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig