5 februari 2011

MAYBELLINE CALENDAR 2011Een paar weken geleden vond ik bij mijn thuiskomst one huge ass doos, afgeleverd aan de deur en heel netjes ingepakt in een rood lint. Ik ben een vrouw, dus uiteraard was ik supernieuwsgierig om te zien wat er in zat en heb ik het meteen geopend :)

Warning: may attract curious kitties

Ik ontdekte deze Maybelline-kalender, met dank aan Oona! Een hele mooie (maar gigantische) puzzel met elke maand een andere look. Er is telkens een grote foto aan de buitenkant en een close-up aan de binnenkant. Jammer genoeg kan ik deze kalender niet aan mijn muur hangen, want ik heb er de ruimte niet voor (dat komt ervan als je nog thuis woont). Maar aangezien ik er zo blij mee was, wil ik er wel iets leuks mee doen. Dus ik ga elke maand een nieuw puzzelstukje ophangen eeeennn... ik zal proberen om elke look van de kalender na te bootsen! Ik doe mezelf waarschijnlijk iets aan met mijn eigen uitdaging, maar het zal leuk zijn! Binnenkort zie je dus de look van januari, want ik sta al achter op schema!
Share:

5 opmerkingen

 1. Ooooh die is echt mooi! Lijkt me enorm inspirerend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk al uit naar de looks die je hierop zal baseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zo gaaf.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ben benieuwd wat je ervan gaat maken. Maar ik ben er zeker van dat ze geslaagd zullen zijn! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig