16 maart 2011

OPI CHIPSKIP


Een tijdje geleden won ik deze OPI ChipSkip op de blog van Evelien en vandaag is het tijd voor een review.


Voorkomt afschilferen van de nagellak.
Een gepatenteerd OPI product ter voorkoming van het afschilferen van nagellak op natuurlijke nagels. ChipSkip breng je aan vóór de gekozen basislak. ChipSkip zorgt ervoor dat nagellak beter hecht, waardoor deze langer en mooier blijft zitten.
Ik heb normaal vrij snel last van chippende nagellak (veel sneller dan de gemiddelde mens), dus ik kon niet wachten om deze uit te testen!

Heel belangrijk is dat je de ChipSkip aanbrengt vóór elk ander product. Begin dus niet eerst met je basecoat, want dan werkt het niet. Vermijd ook nagelolie, zorg er gewoon voor dat je nagels proper en droog zijn.


Het borsteltje is heel anders dan wat we van OPI gewend zijn, het is heel kort en stijf. De ChipSkip brengt heel gemakkelijk aan en droogt eigenlijk vrij onmiddellijk op. Ik laat het even inwerken en niet lang erna doe ik verder met mijn manicure.

Wat kan ik zeggen? Dit vernuftig product zorgt ervoor dat mijn nagellak langer blijft zitten! En niet een beetje of af en toe, maar ècht! Voor mij is dat een echt mirakel, want normaal chipt mijn nagellak al na een dag (ik weet ook niet hoe ik het doe, maar ik heb er blijkbaar een talent voor). Het is niet supergoedkoop, maar het is wel zuinig. Deze ChipSkip heeft een permanent plaatsje in mijn nagellakstash veroverd!
Share:

8 opmerkingen

 1. Interessant product! Ik kende het nog niet. Apart dat je het onder je base coat draagt. Ik had verwacht dat het een soort top coat was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog nooit van gehoord, maar product is dus duidelijk iets voor mij. Mijn nagellak chipt ook na een dag!
  Bedankt voor de tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu ben ik ook erg benieuwd! Bij mij maakt het namelijk ook echt niet uit of ik een OPI, China Glaze of Hema lakje gebruik, ze chippen allemaal binnen een dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben blij dat je 'm leuk vindt en dat 'm werkt, denk ook wel dat je er lang mee toekomt. Mijn nagellak houdt minstens een week, dus heb zoiets echt niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een wondermiddel. Dat moet ik dus ook gewoon mooi in huis hebben.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed!Lijkt me een super fijne :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb vaker over dit merk gehoord maar nog nooit iets geprobeerd. Moet dat toch eens gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw, klinkt goed!! Die moet ik ook hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig