12 maart 2011

REVIEW MAC OPULASH MASCARAIntussen weten jullie wel al dat MAC een speciaal plekje in mijn make-uplade heeft. Dus ik had hoge verwachtingen van deze Opulash mascara, die vorig jaar nieuw werd gelanceerd en intussen een permanent product is. Onlangs kwam het ook nog eens uit in een ander kleurtje in de Wonder Woman-collectie.


Big, fat, bouffant lashes. Dramatic density and curl achieved with a giant brush. Fibres go in all directions for a thick, rich, even application. No clumping. Long-wearing formula, up to 15 hours, quickly thickens lashes, root to tip. Contains natural beeswax.
De verpakking is vrij strak en simpel, wat mij wel aanstaat. De borstel is ook vrij groot (veel groter dan een gemiddelde mascaraborstel), en toch blijft er niet veel overtollig product aan hangen. Dus je krijgt zeker geen klontertjes aan je wimpers, wat uiteraard wel een voordeel is.
Onmiddellijk resultaat moet je hier niet van verwachten, maar je kan deze mascara wel goed opbouwen, zonder te eindigen met spinnenpoten of klontertjes.


Maar er is ook een keerzijde...

Ik krijg er niet het nodige volume van. Als je dit product voorstelt als je badass mascara, moet je je belofte kunnen waarmaken. Ik verwachtte wham bam volume! en ik kreeg meh... volume.

Als klap op de vuurpijl, en meteen ook de reden waarom ik geen foto's van mijn wimpers laat zien, kreeg ik verscheidene keren (ik heb het een viertal keer gebruikt) een pijnlijk, prikkend gevoel in mijn ogen onmiddellijk nadat ik de mascara op deed, en begonnen ze ongelooflijk te tranen! Het deed eigenlijk wel pijn!

Nu zal ik waarschijnlijk wel de enige ter wereld zijn die dergelijke reactie krijgt bij deze mascara, maar toch kan ik hem niet aanraden, zelfs zonder de pijnlijke prikkels, want ik vind niet dat hij zijn beloftes waarmaakt.

Hebben jullie betere ervaringen met de Opulash mascara?

MAC Opulash mascara - 11 g - € 15,00
Share:

15 opmerkingen

 1. Deze probeerde ik nog niet en dat zal ik nu ook niet snel doen. Ik kocht de Zoom-lash in een kitje en daar ben ik wel tevreden over, al geeft deze geen volume maar wel verlenging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoomlash, Plushlash en Splashproof zijn wel echt super :) de Studio fix lash ook maar die gebruik ik enkel in m'n kit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een Opulash mascara van de Wonder Woman collectie, maar ik heb er helemaal geen problemen mee. Ik vind hem supergoed! En ik heb geen last van pijnlijke ogen, echt spijtig dat je dat wel hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh da's dus zeker niks voor mij met me über-gevoelige ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg jammer,
  Maar wat vervelend dat het zelfs pijnlijk is. Had ik niet verwacht van MAC.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb zo'n mini en die vind ik wel prima... Nu, ik heb lange wimpers van mezelf dus heel veel verwacht ik nooit van een mascara, gewoon dat hij mijn wimpers mooi zwart maakt en niet aan elkaar laat klonteren :)
  Ik weet niet of ik ooit de full size zou kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem ook niet goed genoeg. Veelste weinig volume!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer!! Maar heb al meer dan eens gelezen dat MAC zo een goed make-up merk is, maar dat de mascara's toch niet altijd zo positief scoren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jammer seg! Ik ga hem zeker niet halen dan met mijn gevoelige ogen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind mascara's van High End merken vaak geld verspilling. Ik koop altijd Max Factor mascara's. Die zijn zelfs ietsje duurder (tenzij met een 1+1 actie, waarin ik vaak insla) maar doen het ook beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is heel vervelend, dan ga ik zeker hetzelfde effect hebben want mn ogen zijn erg gevoelig. Bedankt voor de tip. Kun je 'm niet terugdoen, zonde van het geld :(.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Raar dat je er pijn van krijgt! Heb zelf geen ervaring met deze mascara :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben blij dat ik 'm in outlet gekocht heb, want bij mij doet ie echt niks. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben best wel een MAC fan maar koop geen mascara meer van Mac. Ik heb nog geen enkele gevonden van dit merk dat een goeie is dus deze zal ik ook niet proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oei, da's wel heel jammer!
  Ik heb vaak prikkende ogen bij mascara's van Clinique.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig