18 april 2011

KOH NEWS

Ik heb een nieuw "speeltje" van KOH gespot, de Nail Pusher & Cleaning Stick! Het is een twee-in-een-tooltje, waarmee je eerst je nagelranden kan proper maken en dan de nagelriemen kan terugduwen.

Dat zorgt niet alleen voor nette nagels, het voorkomt ook dat je nagelriemen uitdrogen, scheuren en ontsteken. Het is wel niet de goedkoopste uit de hoop, ik heb thuis nog zo een heel simpele witte versie liggen die maar een paar euro heeft gekost. Deze van KOH is dus vooral om jezelf te verwennen :)Verzorgde nagels kan je daarna een hip en funky kleurtje geven met de KOH Colours in Dutch, een feloranje kleurtje dat mij meteen aan onze noorderburen doet denken :)

KOH Colours zijn nagellakken verrijkt met topaas, een edelsteen die gekend staat om zijn glasheldere glans en unieke hardheid. Ook de KOH-lakjes glanzen en zouden zijn bestand tegen beschadigingen.

Dutch is in elk geval mee met de zomertrends, want overal spot ik felle kleurtjes! Welk zomerkleurtje zal op jullie nagels pronken? Oranje of toch maar felroze? Of... ?

KOH Nail Pusher/Cleaning Stick - € 25,95
KOH Colours in Dutch - € 18,95
Share:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig