29 augustus 2011

LANCASTER EXPRESS CLEANSER


Enkele maanden geleden kocht ik bij Ici Paris XL deze Lancaster Express Cleanser, een grote fles mét pompje om je gezicht te reinigen en alle make-up te verwijderen. Eentje waar ik al meerdere keren naar staan kijken had, maar nooit de stap gezet had om hem ook effectief aan te kopen. De verkoopster vertrouwde me toe dat zij ook fan was van dit product en dat maakte mij extra blij toen ik afrekende :) Hij heeft wel nog even in de kast gestaan, want ik wilde mijn reinigingsmelk eerst opmaken, voor ik aan deze zou beginnen.

Volgens Lancaster is het een 3-in-1-product dat tegelijk een reiniger en een toner is, zowel voor je gezicht als voor je ogen. Voor mijn ogen gebruik ik nog steeds het liefst een echte oogreiniger (Bourjois milde oogreinigingslotion), maar voor mijn gezicht vertrouw ik volledig op deze Lancaster Express Cleanser. 


Al mijn make-up komt er van af, ik hoef ik te schrobben, het gaat supergemakkelijk en het ruikt nog eens lekker. Eigenlijk hoef je hierna je gezicht niet extra te reinigen, ... maar ik doe het wel (ik deed dat ook al toen ik nog een reinigingsmelk gebruikte) en sluit af met een andere toner (Chanel Lotion Confort). Het is misschien een dubbele reiniging, toch doe ik het graag op die manier.

De micellaire lotions waren de laatste tijd hip in beautyblogland en hoewel Lancaster het woord micellair niet in de mond neemt, denk ik wel dat het in hetzelfde rijtje thuishoort. Voor wie de hype niet meeheeft, micellaire reinigers bevatten clusters van micellen (oplosmiddelen) die het vuil op je huid kunnen opnemen en verwijderen. Het reinigt je huid dus op een erg zachte manier.

De fles is vrij groot (en dus niet zo handig om mee te nemen), maar ik vind deze cleanser best betaalbaar! Dit wordt een blijvertje!

Hoe verwijderen jullie je make-up? Reinigingsmelk? (Micellaire) cleansers?
Heb je al eens een micellaire reiniger geprobeerd en vind je het de hype waard?

Lancaster Express Cleanser - geschikt voor alle huidtypes - 400 ml - € 19,60 - verkrijgbaar in de parfumerie
Share:

10 opmerkingen

 1. Ziet er goed uit! Ik hou wel van die multifunctionele producten! :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze wil ik ook wel eens graag proberen als die wat ik momenteel gebruik op is :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er ook al een tijdje benieuwd naar ! Je review heeft me over de streep getrokken, wanneer mijn voorraad hier op is, gaat deze mee naar huis :d ! Ik ben wel grote fan van micellaire reinigers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, bedankt voor de tip! Ik ben net op zoek naar een nieuwe cleanser :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben trouwe fan van de micellaire reiniger van Bioderma. Een enorme aanrader en erg zacht voor de huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt fijn en de prijs valt id goed mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk! Zo is het bij mij ook gegaan. Tijdje getwijfelt of het wel wat zou zijn. Toch maar gekocht en nu ben ik er helemaal aan verslaafd! Gebruik wel eerst een oogreiniger daarna deze en daarna reinig ik mijn huid ook altijd nog. Maar dit is echt een geweldig product! Zeker een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik gebruik momenteel een reinigingsgel van Kiehl's. Ik beken, ik ben de laatste tijd zo moe, dat ik erna gewoon uit luiheid geen tonic meer gebruik...erg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Helemaal mee eens! Ik gebruik dit product zonder te overdrijven al bijna 10 jaar.
  Ben zelf niet echt merktrouw maar dit product is zo ontzettend fijn dat ik altijd weer deze opnieuw koop. Heb ook andere duurdere merken gekocht maar die tippen niet aan deze.
  Ik maak mijn gezicht en hals er elke avond voor het slapen gaan en elke ochtend bij het opstaan mee schoon! Mocht je twijfelen, niet doen! Gewoon kopen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig