15 oktober 2011

BACKSTAGE MAKEUP BY GUERLAIN

Af en toe mag ik voor BeautyLoves echt de leukste dingen meemaken. Backstage bij een haute couture fashion show? De make-up gadeslaan? Een black tie event? Check, check en dubbelcheck!Ontwerper Stephan Badal hield enkele weken geleden zijn defilé in Antwerpen. Check de make-uptafels backstage :) De make-up, gedaan door Guerlain, was in het thema Cleopatra meets oosterse invloeden. Hieronder zie je een stap-voor-stap fotoverslag van de make-up.


Om ervoor te zorgen dat de eyeliner en oogschaduw zeer clean stond op de modellen, werd er gewerkt met plakband. Vergeet niet om de tape eerst enkele keren op je hand te plakken, zodat het meest kleverig eraf is. Het is niet de bedoeling om je ogen te schaden ;)
Verder werd er gewerkt met blauwe kleuren, hierbij kwamen de Guerlain Ecrins 4 Couleurs in 02 Les Bleus uit de Miroir, Miroir herfst/wintercollectie goed van pas. Op de lippen tenslotte kwam een felle kleur.


Ook de kapsels waren erg opvallend! Voor wie nieuwsgierig is, mijn eigen look was iets minder opvallend, ik had op veilig gespeeld :)


Véél meer foto's vind je terug op de BeautyLoves Facebook-pagina. Neem daar dus zeker een kijkje!


En voor wie er nog niet genoeg van heeft, kan in bovenstaand filmpje een impressie van de backstage zien. Ik vond het superleuk om het mee te maken, en eens 'in het echt' te zien hoe het er backstage aan toe gaat. Een dikke merci aan Guerlain, Steffi en Peggy voor de leuke avond!
Share:

6 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig