12 november 2011

ESSIE WINTER 2011 - BANGLE JANGLE + BOBBING FOR BAUBLES


Wie dit eindejaar gaat feesten, moet het goed onthouden: Get your bling on! De wintercollectie van Essie is geïnspireerd door edelsteenkleuren.

Cocktail Bling - lichtblauwe chalcedon-cabochon
Bobbing For Baubles - diep, donkere saffier
Size Matters - gloeiend heet robijnrood

Brooch The Subject - romige kasjmieren kamee
School Of Hard Knocks - middernachtmalachiet
Bangle Jangle - lavendelamethist

Bobbing For Baubles en Bangle Jangle stonden na het lanceringsevent op mijn wishlist!


Bobbing For Baubles is een prachtige, diepdonkerblauwe kleur, die zowel edgy als chic kan overkomen, afhankelijk van je outfit. Bobbing For Baubles dekt al vanaf het eerste laagje, super! Op de foto draag ik hem al enkele dagen, en er is hele lichte tipwear te zien, maar nog geen chips. Jeeeej!


Bangle Jangle is dan weer een lieve lila met net genoeg grijs erin om winters te zijn, hoewel ik van plan ben deze lieverd ook gewoon in de lente te blijven dragen. Dit is de second day swatch: twee laagjes met een laagje Mavala Top Coat erover.

En ik blijf het herhalen (waarschijnlijk zijn jullie het al beu gelezen): de nieuwe borsteltjes zijn echt top! Ze lakken veel gemakkelijker en preciezer.

Ik ben echt fan van de nieuwe Essie. Hebben jullie ze al geprobeerd?

Essie wintercollectie - 13,5 ml - € 10,99 - vanaf november 2011 verkrijgbaar bij Di en ICI Paris XL
Edit: Nieuwe persinfo! Door vertragingen in de leveringen zal Essie pas vanaf eind november, begin decmeber bij Di worden verkocht en bij ICI Paris XL pas vanaf januari 2012.
Share:

9 opmerkingen

 1. Bobbing for baubles is echt prachtig ! Ben heel benieuwd naar het nieuwe borsteltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bobbing For Baubles is heel mooi! Staan op de wishlist! :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben bij meerdere ici paris' geweest (waaronder ook in Hasselt) en ik vond geen essie- lakjes. Toen ik bij de ici paris in Antwerpen vroeg waar ik de lakjes kon vinden, wist de verkoopster niet waarover ik het had (ze moest zelfs meermaals het woord "essie" zeggen omdat ze er duidelijk nog nooit van gehoord had). Ben jij al bij een ici paris geweest waar ze verkocht worden? Weet jij waar ze in Hasselt verkocht worden? Bedankt vr je reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Veronique: Ik heb het even bij de bron zelf nagevraagd :) Dus blijkbaar zijn er vertragingen in de leveringen. De nieuwe info is dat ze vanaf eind november, begin december beschikbaar zijn bij Di en vanaf januari pas bij Ici Paris XL.
  Hopelijk heb je een Di in de buurt?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dank je wel!! Dat is heel lief! Ik ben van Hasselt (geen Di) maar in sint- truiden wel. Dan weet ik dat ik nog even geduld moet hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was aan het twijfelen tussen Bobbing for Baubles en Bangle Jangle en heb toch maar voor de 1ste gekozen. Nu ik jouw swatch ervan gezien heb, heb ik er dik spijt van dat ik de 2de ook niet gekocht heb ;p

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig