3 november 2011

FILORGA HYAL-DEFENCE + FILORGA NIEUWS


Ik ben dol (dol, dol, dol!) op serums. Maar dat wist je waarschijnlijk al. De Filorga Hyal-Defence is een hyaluronzuurbeschermend serum dat een drievoudige werking heeft voor het hyaluronzuur in de lederhuid.


Het kan 's ochtends en 's avonds worden gebruikt en ik volg dan nog met mijn crème. Een jaartje geleden testte ik al de Filorga Meso+, ook een serum, maar iets dikker dan de Hyal-Defence en ook meer gericht op echte anti-ageing. Ik gebruikte hem liever als kuur, maar deze Hyal-Defence is wat fijner van structuur, een echt gelserum en ook meer hydraterend dan enkel anti-ageing, en daarom vind ik hem aangenamer voor dagelijks gebruik. Een pompje is precies genoeg voor mijn hele gezicht en nek.


Een ander Filorga-nieuwtje is deze Lumitherapist, een futuristisch toestelletje (lijkt een beetje op een computermuis) dat je thuis kan gebruiken voor lichttherapie. Je bereidt de huid voor met een gel, de Led-Booster en kiest dan uit een van de drie programma's, afhankelijk van je wensen (wil je stevigheid, bestrijd je onregelmatigheden of wil je een stralende huid), waarna je de Lumitherapist 8 minuten lang over je gezicht laat gaan. Het is geen goedkoop toestel, maar je kan het natuurlijk wel blijvend hergebruiken, je zal enkel de gel moeten heraankopen. Ik hou het voorlopig bij de Hyal-Defence :)

Filorga Hyal-Defence - 30 ml - € 53,10 @ ICI Paris XL
Filorga Lumitherapist - € 229,00
Share:

4 opmerkingen

 1. Misschien probeer ik deze ook eens uit, ik hou van serums!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe mij maar dat serumpje dan ! Dat futuristisch ding is niets voor mijn portemonnee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Philips heeft ook zo'n soortgelijk apparaat, alleen is het niet in België verkrijgbaar, het heet RéAura als ik me niet vergis. het kost je evenveel als een Louis Vuitton tas, maar toch..resultaten zouden geweldig zijn! Me wants!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben gek op de producten van Filorga, ze ruiken super! En dat supersonisch ding zou ik wel eens willen testen eigenlijk :o)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig