5 november 2011

LUSH KERSTSPUL: CANDY MOUNTAIN + MAGIC WAND


Wie zoet is, krijgt lekkers. Oké, deze zin hoort bij een andere bebaarde man (de concurrent van Santa!), maar hij brengt ook cadeautjes, dus mag hij wel opdraven voor mijn Lush-review.


Ik houd van zoet, dat is intussen wel duidelijk (Hallo? Roze blog?). En als ik zielig ben, durft een bad vol met roze badwater en bubbels mij wel opbeuren. Dat is nu eens exact wat Candy Mountain voor mij gedaan heeft. Deze bubble bar heb ik volledig verkruimeld om mij daarna onder te dompelen in een gelukzalig bad.


Nog meer prinsessengevoel krijg ik met de Magic Wand. Een paar keer zwaaien (spetteren) met mijn toverstokje in het badwater en het creëert opnieuw zalige bubbels. En, deze Magic Wand is gewoon herbruikbaar! Je laat hem gewoon goed drogen en kan hem de volgende keren opnieuw gebruiken. Ik heb gelezen dat hij in totaal een vijftal keer kan meegaan, wat zeker niet slecht is!

Wie vandaag in Antwerpen is voor de nieuwe MAC-collectie, loopt best ook even langs bij Lush. Twee vliegen in een klap :D

Speelgoed voor grote meisjes, deze Lush-spulletjes. En ik ben er dol op!
Wat is jullie favoriete Lush-product? Kopen jullie iets uit de kerstcollectie?

Lush Candy Mountain - € 4,95
Lush Magic Wand - € 8,95
Share:

11 opmerkingen

 1. klinkt super lekker.... ben ook van het zoete ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die magic wand is zo leuk ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow nu wil ik die magic wand! :D Pls, Lush in Hasselt! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is zo schattig, ik heb zelf nog niks van lush gehaald aan kerstproducten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die magic wand heb ik ook gekocht! Hij ruikt echt zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh hoe leuk is die ster! heb ook pas een mini lush shopping gedaan maar heb deze toen niet gezien helaas

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb mijn Magic Wand al een tiental keer kunnen gebruiken en er zit nog veel op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze 2 ga ik donderdag ook halen, klinkt zoo lekker! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, ik wil de magic wand ook :)
  En snow fairy!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig