2 november 2011

OLAZ & MAX FACTOR EVENT - BEAUTY BEHIND THE SCENES

Nodig een beautyblogger uit om naar je event te komen zonder make-up (of hoogstens lichte make-up) en je maakt de tongen los. Niet evident, maar toch reed ik niet zo lang geleden zo goed als make-uploos richting Antwerpen voor dit Olaz en Max Factor event, Beauty Behind The Scenes.


Eerst kregen we een aantal nieuwtjes te horen: Olaz pakt uit met twee nieuwe ambassadrices. Voor Vlaanderen wordt dat Francesca Vanthielen, voor Wallonië Armelle Gysen. Vanaf december kan je hun samenwerking met Olaz op het kleine scherm zien in de Olaz Total Effect campagne.


Tegelijkertijd wordt het volledige aanbod van Olaz hernieuwd en kan je de producten vanaf december in de supermarkt vinden. Wat mij onmiddellijk opviel, was het drukpompje van de crèmes: handig én hygiënisch.


Bij make-upzusje Max Factor begint de uitbreiding al vanaf november, want dan kan je al hun producten terugvinden in alle supermarkten. Qua toegankelijkheid kan dat wel tellen! In enkele supermarkten zal Max Factor ook aanwezig zijn met beauty consultants en kan je er dus terecht voor make-upadvies. Nationale make-up artist voor Max Factor is trouwens Alex Valverde, die al met heel wat topnamen gewerkt heeft.


Na de presentatie werd het tijd voor het actieve werk, te beginnen met een skincare workshop, waar we de make-up er meteen mochten afhalen. Ik was er dus aan voor de moeite, met mijn lichte make-up :)
Op de tafel voor ons: de nieuwe Olaz Total Effects-producten, die we, onder begeleiding van de presentatrice, mochten gebruiken. Make-up er afhalen, massage met de dagcrème, een deugddoend stoomhanddoekje, om dan te eindigen met wat oogcrème en een dagcrème voor een zomers tintje.


Gelukkig mochten we daarna terug volop beautyblogger zijn, tijd voor de make-up! Alex Valverde toonde zijn Retro Chic make-up look op een model. Daarna mochten we zelf aan de slag! 


De basis van de look leg je met de Lasting Performance foundation, de Mastertouch Liquid Concealer en de Creme puff 05 Translucent. Afpoederen is enkel nodig op de T-zone, omdat er nog een crème blush volgt. De Miracle Touch Creamy Blush in Soft Pink geeft je de perfecte rozige wangetjes.

Op de ogen: Smokey Eye Effect in Bronze Haze, twee erg natuurlijke kleurtjes. Het lichte kleurtje mag over het hele ooglid en onder het oog worden aangebracht, de donkere kleur komt tegen de wimpers en vervaag je met de vingers. Op de onderste waterlijn breng je de Kohl Pencil in 010 White aan voor een open oogopslag. De False Lash Effect Black mascara komt tenslotte op de wimpers.

De focus van de look ligt op de lippen met de Lipfinity Lip Tint in Passion Red. Het puntje werkt erg gemakkelijk, hiermee lijn je eerst je lippen af, daarna vul je ze in. Voor een extra glossy en verzorgend effect, werk je af met de Lipfinity Topcoat.

Om te eindigen nog enkele professionele foto's © David Plas Photography:


Meer foto's vind je op de BeautyLoves Facebook-pagina!
Share:

9 opmerkingen

  1. De rode lippen zijn superleuk ! Het zag er daar echt plezant uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's ! De rode lippen staan je echt mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Ziet er gaaf uit! :)

    Nieuw op beauty secrets: WINACTIE!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi zo! Ik vind die zwart wit foto echt knap :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk verslagje! Jammer dat ik ziekjes was, zag er zo leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel erg gaaf, je hebt een leuk verslagje geschreven. Al die mooie foto's.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die look staat jou prachtig! Moet je vaker doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Was een leuke avond :-), maar die foto van ons 2 ik sta er echt vreselijk op tov jou :D

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig