23 november 2011

PARTY MAKEUP - EYLURE + ELEGANT TOUCH


Voor een feestje (of meer van toepassing: de eindejaarsfeesten) besteed ik iets meer aandacht aan mijn make-up en mag het eens wat meer zijn. Oftwel: moeder natuur een handje helpen, lol! Niet met plastische chirurgie, gewoon met een aantal hulpmiddeltjes om je make-up look wat extra 'oumph' te geven.

Valse wimpers, bijvoorbeeld. Deze Party Perfect Midnight lashes van Eylure zijn perfect om 's avonds op een feestje te dragen. Duidelijk niet voor de naturelle look, wel voor een extra vampy look! Hele mooie, speciale wimpers, met een 'geweven' stukje en een blinkend randje.

Het was even wennen toen ik ze aan had, want ik voelde ze wel zitten. Nu ja, ik draag niet zo heel vaak nepwimpers, dus da's wel normaal :)


Er zit sowieso een tubetje lijm bij, wat ik wel fijn vond, want wimperlijm zit ook niet standaard in mijn stash. Ik gebruik altijd de lijm die met de wimpers meegeleverd wordt.

Op het einde van de avond heb ik ze vrij gemakkelijk van mijn ogen kunnen halen, door zachtjes te trekken aan de binnenste ooghoek en ze naar buiten toe weg te trekken. Ik las onlangs een onheilspellend bericht in de krant, dat je van zeer veelvuldig nepwimpers dragen je ooghuid en wimpers zou kunnen beschadigen. Gelukkig is dat niet het geval als je ze slechts af en toe draagt en ik kan jullie dan ook geruststellen: er werd geen schade aangericht bij het testen van deze wimpers, lol! :)


Op het 30-jarigenfeestje van een vriendin had ik laatst deze Metallic Nails in Molten Gold aan. Extra shiny nagels zoals deze krijg ik nooit met gewone nagellak, dus ik wilde deze Metallic Nails wel eens proberen. Dit zijn de Short nagels, en eigenlijk waren ze perfect voor mijn nagels. Langer dan dit zou ik ze zelf ook niet nemen, want voor opvallende nagels als deze vind ik kort toch nog altijd de beste lengte.


Het aanbrengen ging, tot mijn grote verbazing, heel gemakkelijk (en dus duidelijk klungel-proof, jeej!). Er is een tubetje lijm meegeleverd, daarvan gebruik je op elke nagel een beetje en kleef je dan de bijpassende nagel op je eigen nagel. De tip breek je af en dan vijl je de nagel nog even bij (er zit ook een vijltje meegeleverd in het doosje).

Volgens de bijsluiter houden de nagels tot 7 dagen, maar dat was bij mij wel niet het geval. De avond na het feestje waren er al twee nagels losgekomen. Ik ben wel niet zeker of ik genoeg lijm had gebruikt, het zou daar ook aan kunnen liggen. Gelukkig krijg je wel voldoende nagels meegeleverd, dus als er al eens eentje loskomt, kan je nog altijd bijwerken. 

Wel even opletten als je ze zelf wilt verwijderen. Ik heb ze laten weken in nagellakremover, begin er dus niet zomaar aan te trekken en forceer het niet, want anders beschadig je je eigen nagel.


En het resultaat? Heel erg opvallende, unieke nagels, die op veel aandacht konden rekenen. Het viel op het feestje eigenlijk niet op dat het valse nagels waren, want ze pasten perfect op mijn eigen nagels. Iedereen vroeg wel hoe ik mijn nagellak zo glanzend had gekregen, haha!

Leuke extraatjes voor een feestje! Hebben jullie nog leuke feesttips op beautygebied?

Eylure Party Perfect lashes in Starlight, Pitch Dark, Moonlight, Midnight, Smoke and Shadows of Twilight - vanaf € 7,99 - verkrijgbaar bij Di
Elegant Touch Metallic Nails in Molten Gold, Molten Silver, Giraffe of Tip Tease - vanaf € 10,45 - verkrijgbaar bij Di
Share:

13 opmerkingen

 1. Die Metallic Nails zijn eigenlijk echt wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, de nagels zijn heel erg mooi ! Mooie lengte ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ! Vooral die nagels zien er echt tof uit ! Kheb eigenlijk nog nooit valse wimpers geprobeerd maar zou dat graag wel es dien, mijn wimpers zijn helaas niet zo lang.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die nagels zien er idd niet nep uit! Wel net, maar niet opvallend nep. Enfin, je snapt me wel. Ben benieuwd naar die wimpers trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die gouden nageltjes best wel leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk!!
  Ik wou wel een foto met die nepwimpers hé!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. omg k heb zin om morgen meteen naar de DI te rennen door jou hoor! hoe vet zijn die nagelssss!!!! in zilver wil ik ze ook zeker voor de feestdagen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ^voila heb er al werk van gemaakt se, vriendin die dichtbij een DI woont is ze voor me gaan halen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Tessa: Haha, super! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig