20 januari 2012

GIVENCHY MISTER LASH BOOSTER + CLEAN TO SUBLIME

Deze twee producten van Givenchy combineren schoonheidsverzorging met (bepaalde aspecten van) make-up.
Mister Lash Booster is een wimperserum dat je wimpers verzorgt, doorvoedt en hydrateert. Tegelijkertijd kan je het ook als beautyritueel gebruiken, want het versterkt de werking van mascara en maakt je wimpers mooier. Wie wil, kan dit zelfs gebruiken in plaats van mascara, want het laat je wimpers wel mooi glanzen.

Soit, ik dacht dat ik hier een groeiserum vast had, maar ik heb mijn verwachtingen wat moeten bijstellen (lees: realistische verwachtingen hebben in plaats van te beginnen dromen over superlange en dikke wimpers). 


Wat doet het wel? Verzorgen en voeden, dat zeker. Ik heb dit een tijdlang zo goed als elke avond gebruikt. Mijn bovenwimpers zijn toen op enkele weken tijd donkerder geworden en naar mijn gevoel in stevigheid toegenomen. 

Wat is er niet gebeurd? Mijn wimpers zijn niet in aantal toegenomen, ze zijn niet langer, niet zichtbaar dikker en enkel mijn bovenste wimpers zijn donkerder en steviger geworden. De onderste wimpers (lang, maar zo blond en dun dat je ze amper ziet) zagen er nog exact hetzelfde uit als enkele weken daarvoor.

Vind ik het dan geen goed product? Ja, toch wel. Geen mirakelproduct, maar dat was natuurlijk ook niet de belofte :) Ik denk dat ik pas echt ga weten of ik dit ga missen, op het moment dat het product op is en mijn wimpers terug op eigen kracht door moeten. Voorlopig wordt dit geen heraankoop, hoewel... zeg nooit nooit!

De Clean To Sublime is dan weer het resultaat van de samenwerking tussen de Givenchy labo's en Nicolas Degennes, artistiek directeur van Givenchy Le Make-up. Hun brainstorming bracht ons een professioneel make-up remover serum. Uhu, that's right.


De hedendaagse make-up is namelijk veel geavanceerder dan vroeger, met andere texturen en een langere duurzaamheid. Om die van je gezicht te halen, moet je soms beginnen boenen.  Clean To Sublime combineert effectiviteit met een specifieke huidverzorging, zodat het product ook geschikt is voor de kwetsbare huid rond de ogen.

De roze melk haalt niet alleen je make-up weg, maar ook onzuiverheden en dode huidcellen. Wat achterblijft is een zuivere, stralende huid.

Dit is een hele fijne, lekker ruikende en mooi uitziende (zowel de flacon als de roze melk) reiniger. Mijn make-up wordt op een zachte manier verwijderd, je ziet de make-up ontbinden terwijl je de melk inmasseert. Mijn oogmake-up wordt voor pakweg 90% verwijderd zonder wazig zicht, de laatste restjes eyeliner en mascara haal ik altijd weg met een oogmake-upremover.

Onvermijdelijk minpunt is de prijs. Een haute couture reiniger is niet goedkoop, en het product verdient alle lof, maar er zijn zeker goede reinigers te koop voor iets minder geld. Ik zou zeggen: zet deze op je verlanglijstje!

Givenchy Mister Lash Booster - 1,6 ml - € 29,00
Givenchy Clean To Sublime - 125 ml - € 33,00
Share:

9 opmerkingen

 1. Heb die Lash booster ook, maar het werkt helemaal niet bij me, misschien niet goed aangebracht ofzo, hehe! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Clean to sublime klinkt goed maar zou er toch geen 33 euro voor geven. Moest ik het kunnen missen wel maarja, student e :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De reiniger klinkt veelbelovend maar inderdaad best prijzig. Er zullen dan inderdaad wel goedkopere reinigers te vinden. Bedankt voor de eerlijkheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lash booster applicator zet er zo raar uit, ik dacht eerst dat het een soort mascara was, niet dus. En ja 33 euro voor een reiniger is best prijzig, daarvoor heb ik het niet over, maar wel fijn dat hij ook alles van vuil enzo weghaalt :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beide producten zijn echt fijne producten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De reiniger lijkt me wel een fijn product !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helaas, de mister lash booster doet 't gewoon niet voor mij...ik merk gewoon niks van verschil :-(

  Het reinigingsserum vond ik dan wel weer goed werken, alleen vond ik hem dan weer iets te geparfumeerd om rond m'n ogen te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die cleanser/serum klinkt heel goed, ben ik best benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De reiniger klinkt heel goed! Al blijf ik toch bij m'n Dermalogica Cleanser denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig