9 februari 2012

EEN TUSSENDOORTJE: SOIN CHOC ENERGY COACH


Dat tussendoortje mag je best letterlijk nemen: voor als het even niet meer gaat, je vermoeid bent, uit het vliegtuig komt of een nachtje doorgezakt bent. 

Hayasei's Soin Choc breidt uit met de Energy Coach ampullen, zes serum monodoses die je gezicht terug frisser maken en 'het grauwe' bestrijden. 'Het grauwe', dat is de persoon die je terug aanstaart in de spiegel, met het bleke, grijzige gezicht, de bruine kringen onder de kleine oogjes, met de huid die deze winter veel te weinig zonlicht heeft gezien maar wel te veel stress heeft en dus afziet. Dat is toch wat ik soms zie, 's morgens, maar ik veronderstel dat ik niet de enige ben, lol! :)


Met andere woorden: als de gewone huidverzorging even niet genoeg is en je een extra opwekkende en frisse boost nodig hebt. Een dosis zorgt er eigenlijk voor dat je huid een siliconen- en energie-oppepper krijgt en de vermoeide look wordt verdoezeld. Begin trouwens niet te freaken over het woord siliconen. Ik heb het niet over siliconen die men op een bouwwerf gebruikt. Interessante en beknopte info hierover kan je bijvoorbeeld vinden bij Paula Begoun's The Cosmetic Cop. Daarnaast bevat Energy Coach ook wel extracten van komkommer en pompelmoes, bijvoorbeeld, maar die bengelen achteraan de ingrediëntenlijst.


Op dagen dat ik extra vermoeid ben, gebruik ik eerst deze Energy Coach monodosis en volg dan op met mijn gewoonlijke huidverzorging. Het frisse effect is onmiddellijk voelbaar, het serum trekt direct in en ruikt lichtjes fris-fruitig.


Voor een tussendoortje, hulpmiddel of een extraatje kan ik deze Soin Choc van harte aanraden. Voor de rest zal je het moeten doen met een goede huidverzorgingsroutine, gezond eten, sporten en oh ja, ... op tijd gaan slapen :)

Hayasei's Soin Choc Energy Coach - 6 x 1,5 ml - € 15,90 - exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL
Share:

7 opmerkingen

 1. Ik moet hem dringend ook eens testen, het is er nog niet van gekomen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt idd prima ! De prijs valt ook best wel mee precies.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm, klinkt interessant! :) Bedankt voor de tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat lijkt me super om na een vliegreis te gebruiken !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De mijne gaat eind volgende week mee! En dan gaat ie getest worden, ik ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd, morgen ook is uittesten :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig