29 februari 2012

L'ORÉAL PARIS CARESSE (+ swatches)

For girls who want it all: frisse zuurtjeskleurtjes (met bijpassend lekker geurtje!) die gemakkelijk en zonder spiegel aan te brengen zijn en die niet te zwaar op de lippen aanvoelen. Een kruising tussen een lippenstift en een lipbalsem, zoals we ze de laatste tijd her en der al hebben zien opkomen. Enter: Caresse in 13 kleuren, eentje voor elke gelegenheid.Fashionista Pink? Dat is weekend shopping in St Germain. Afrodite Scarlet en Cheeky Magenta zijn brunch op zondag :)

Ik vind de namen van de kleuren erg leuk gevonden, dat blijft toch ook altijd beter hangen dan enkel een nummer.


De huls vind ik bovendien best mooi: strak, chique en vlot met de kleur van de lipstick aan beide kanten gedrukt. Fancy genoeg om in mijn handtas te mogen vertoeven, quoi. Kleur in overvloed trouwens, want je kan de kleur deftig opbouwen. Op de swatches heb ik ze licht aangebracht, maar ga er een paar keer meer over en je krijgt echt de kleur van in de tube. Geen flauw balsemkleurtje bij deze Caresse, wel een echte lipstick mét verzorgende effecten.

Eigenlijk vind ik deze lipsticks ideaal voor mensen die wel willen experimenteren met kleur, maar terughoudend zijn om een full-on lipstick te kiezen. Ik breng mijn Caresse lipsticks aan zonder spiegel, gewoon als elke andere balsem en toch zit er geen streep roze lipstick naast mijn lippen ('t zou anders maar erg zijn).

Lipswatches - licht aangebracht
Fashionista Pink
Cheeky Magenta (deze draag ik momenteel op het werk)
Aphrodite Scarlet

Het valt me trouwens op de de fellere kleuren mijn lippen een beetje stainen. De kleur blijft er ongelooflijk lang op zitten, zelfs na het eten zit er nog kleur op én een douche overleven ze ook nog. Ik moest effectief miccelaire lotion gebruiken om alles te verwijderen. Impressed!

L'Oréal Paris Caresse - € 13,99 - nu verkrijgbaar
01 Fashionista Pink / 02 Innocent Pink / 03 Lovely Rose / 06 Aphrodite Scarlet / 07 Cheeky Magenta / 101 Tempting Lilac / 102 Mauve Cherie / 202 Impulsive Fuchsia / 203 Rock'n'mauve / 301 Dating Coral / 401 Rebel Red / 403 Hypnotic Red / 501 Nude Ingenue
Share:

15 opmerkingen

 1. Mooie kleurtjes! Vind ze allemaal leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw de laatste vind ik de mooiste.
  Ik ben ook heel beniewd naar deze lipsticks, al kan ik maar niet beslissen welke kleur ik nu echt MOET hebben ... Ik denk dat ik ze allemaal graag wil

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie, zachte kleurtjes.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw amaai, Aphrodite Scarlet is prachtig! Ben zo benieuwd naar deze lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De textuur spreekt me wel aan. Ik ga zeker eens een kijkje nemen in de winkel !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lovely lipsticks :) Al kocht ik voor mezelf de verkeerde kleur (te licht), de structuur is in elk geval heel aangenaam!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie kleuren zeg, vooral de laatste twee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super leuke kleuren ^^ idd handig voor mensen die voorzichtig zijn met kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie kleurtjes! Ik ga ze morgen uittesten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi mooi mooi! Ik heb er ook twee, zijn wel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze zijn mooi! En heerlijk die verzorging erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kleuren hé!
  Ik vond ook dat die fellere kleuren echt lang zichtbaar blijven. Ik had ze gewoon opgedaan voor de swatchen en daarna moest ik ergens heen, waar ik niet echt met felle lippen naartoe wou en ik moest nogal wat doen om het eraf te krijgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb er ook eentje gekocht, Innocent pink. K ga hem morgen voor het eerst testen ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig