12 maart 2012

EVENT: BABOR x SILHOUETTE

De merken Babor (professionele en luxueuze huidverzorging en make-up die wordt verkocht via hun eigen e-shop en instituten en spa's) en Silhouette (gespecialiseerd in randloze brillen, met een zeer uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen) vierden onlangs hun samenwerking met een bloggersevent.


We werden onmiddellijk verwelkomd door het statement piece van de hele ruimte: deze prachtige, gepersonaliseerde taart! Hij zag er zalig uit, jammer genoeg heb ik er geen stukje van gegeten, dat heb ik mij achteraf natuurlijk beklaagd :)


Dan werd het tijd voor het echte werk: een kennismaking met de nieuwe lente- en zomercollectie van Babor, Colour Sunsation. De kleuren oranje en roze staan hierin centraal, omdat ze zich ertoe lenen om een prachtige zonovergoten look mee te maken. Belangrijk hierbij is een egale teint (dankzij de Deluxe Lifting Foundation), zodat alle aandacht naar de ogen en lippen kan gaan. Want het is all about eyeshadow, die in een punt uitloopt en waarmee ook de eyeliner aan de ogen wordt gezet. De finishing touch wordt gezet op de lippen: een volle, roze kleur genaamd Fruity Pink, al kan je ook de oranje toer op gaan met hun Ultra Shine Lip Gloss in Beach Orange.

Om de collectie wat beter te leren kennen, mochten wij kijken hoe vrijwilligster Marijke werd opgemaakt met de Babor producten. Meer foto's hiervan staan op de BeautyLoves Facebook-pagina.


Na de make-up werd het tijd voor de juiste bril. Celebrate The Sun, dixit de nieuwe Silhouette-zomercollectie. Het is namelijk heel belangrijk om een goede zonnebescherming te dragen, zodat je ogen ook beschermd blijven tegen UV-stralen. Maar natuurlijk is het ook fijn om een bril te dragen die bij je past en daarvoor kregen we zeer deskundige hulp en uitleg en probeerden we elk enkele modellen op de neus. Uiteindelijk viel mijn keuze op dit pilotenmodel, deze vond ik het beste bij mij passen. Het viel mij trouwens op dat alle Silhouette-brillen enorm licht en comfortabel zijn, je voelt ze amper op je neus zitten en het draagcomfort is spectaculair.


Wie een bril draagt, kan de make-up daar ook best aan aanpassen. Eerst en vooral houd je best rekening met het montuur van je bril: een zwaarder montuur vraagt lichtere make-up, een randloze bril kan weer wat meer make-up aan. Vanaf het moment dat je een bril draagt, worden wenkbrauwen eens zo belangrijk. Een bril zorgt voor een kader rond je ogen, en daarom is het verzorgen en het inkleuren van je wenkbrauwen zo belangrijk, zodat je eigen kader niet verbleekt bij dat van je bril. Wenkbrauwpoeder, -potlood en -gel zijn dan ook onmisbare tools voor make-uppende brillendraagsters. Je wenkbrauwen zouden ook steeds boven je bril moeten uitkomen. Vergeet ook zeker je mascara niet, maar dat vind ik ook zonder bril een essentiële stap. Met een bril kan je je het trouwens permitteren om de lippen aan te zetten, zodat er een evenwicht wordt gebracht tussen bril en lippen.

Meer foto's zijn dus zoals gezegd te vinden op de BeautyLoves Facebook-pagina!
Een review van Babor Colour Sunsation komt er ook nog aan, want ik heb intussen wat meer met de producten kunnen spelen :)

Babor verkooppunten en e-shop zijn te vinden via de Babor-website
Silhouette verkooppunten en collectie zijn te vinden via de Silhouette-website
Share:

11 opmerkingen

 1. Whoa die taart ! Ziet er heeerlijk uit ! Ben benieuwd naar de producten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat tof! :D
  Die taart ziet er inderdaad supermooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die taart! Dat was echt een pronkstuk! En de brillen, fantastisch mooi, Babor, ik ook erg onder de indruk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was echt een super leuke dag! En ik heb nog altijd spijt dat ik niet van de taart heb kunnen proeven :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De taart ziet er echt te mooi uit om op te eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die taart is echt te mooi ! Dat zag er een leuk event uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die taart... Heb nog spijt dat we daar niet van hebben kunnen proeven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig