4 maart 2012

NIEUWE OOGSCHADUWQUADS!


I love my quads! Handig, compact en er zijn tal van looks mee te maken, als je een beetje creatief bent. Maar evenzeer kan ik erop rekenen voor een snelle look, je hoeft niet te veel na te denken, het aantal kleuren is beperkt en dus bespaart het mij ook wel wat tijd als ik weer eens gehaast ben.Eerst en vooral het schattige Quad Eyeshadow van Deborah Milano, in een organisch vormpje en in vier verschillende tinten: All Black, Turqoise Touch, Total Purple en Entirely Jade en zoals je ziet, heb ik zelf Total Purple.


De verpakking doet mij een beetje denken aan een schelp, zeker als je het open doet en in je hand houdt. Ik vind het best wel schattig! De kleuren van dit quad komen vrij fel over in de pan en op de swatches, maar eenmaal aangebracht op de ogen, vind ik het pigment heel wat minder fel. Dat is fijn voor wie wel aan de slag wilt met kleur, maar er nog een zachte toets aan wil geven, met net iets meer power dan pastel


Ik heb de look proberen namaken die op de achterkant van het doosje staat: de lichtroze en donkerroze kleur op het ooglid, de witte kleur op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek en tot slot de paarse kleur als contourkleur.

Zoals je ziet, hoef je absoluut niet te vrezen voor een overdaad. De swatches op mijn arm heb ik gemaakt met de sponsapplicator die bij het palet zit, maar met mijn kwasten en bij het blenden op mijn ogen, werden de kleuren een pak minder fel. Net wat krachtiger dan pastelkleuren en toch nog draagbaar.


Revlon goes Colorstay met het Colorstay 16 Hour Eyeshadow Quad. Deze ziet er iets strakker uit dan het Deborah Milano-quad. Ook de kleuren zijn wat rustiger, dit is Siren, een neutraal palet dat volgens mij bij veel mensen in de smaak zal vallen. De pigmentatie vind ik best oké, ik had geen fall-out en ik vind het palet ideaal om een zachte smokey eye mee te maken. Ook deze swatches zijn gemaakt met de sponsapplicator en zonder basis.


Ook hier heb ik alle kleuren van het palet gebruikt: de kleur linksonder op het ooglid, de kleur rechtsboven in de arcadeboog, de zwarte kleur zachtjes aangebracht in de buitenste ooghoek en de lichte kleur op het wenkbrauwbot en in de ooghoek.


Qua kleur en resultaat op mijn ogen doet het mij trouwens denken aan het MAC Smoke and Mirrors palet! Het is uiteraard geen dupe, maar de hele look & feel en hoe het er op mijn oogleden uitziet, vind ik wel gelijkaardig. Wie een betaalbaar vervangpalet zoekt, kan dus wel bij Revlon terecht. Jeeeej!

Ik heb het Revlon-palet de laatste maand trouwens heel vaak uit de kast getrokken, gewoon omdat het zo een gemakkelijk en no-nonsense palet is. Een stap voor stap tutorial komt er daarom ook nog aan (niets speciaals, gewoon heel simpel en snel - deze staat intussen al online!).

Deborah Milano Quad Eyeshadow - All Black, Turqoise Touch, Total Purple en Entirely Jade - € 11,50 - verkrijgbaar bij Galleria Inno en iU
Revlon Colorstay 16 Hour Eyeshadow Quad - Addictive, Decadent, Adventurous, Siren, Seductive, Goddess, Inspired en Serene - € 12,95 - verkrijgbaar bij o.a. Galleria Inno en Planet Parfum
Share:

16 opmerkingen

 1. mooi gepigmenteerde kleurtjes, dat had ik niet meteen verwacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind vooral de paarse en roze tinten erg mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de deborah milano quad ook, deze look ga ik ook eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie quads. Mooie look.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze allebei wel mooi ! Deborah en Revlon wordt hier niet meer verkocht in town, morgen es in Antwerpen spotten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van Deborah Milano heeft inderdaad een leuke vorm :) mooie kleurtjes ook. Al zou ik zelf eerder voor de Revlon quad gaan, ben toch meer van de natuurlijke tinten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze beide heel erg mooi qua kleur selectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De eerste look met de Deborah Milano quad, is superschattig :D de vorm van de quad zelf is ook wel leuk. (Ik bekken, ik heb een zwak voor 'fancy' verpakkingen)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke kleurtjes en mooie looks heb je er mee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De eerste ooglook maakt je zo lenteklaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. erg leuke paletjes! vooral die grijze <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, supermooie ooglooks!! Mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig