19 maart 2012

THE NO-BUY: UPDATE #4

Oeps. Mijn laatste update dateert van begin december, dat is dus bijna vier maanden geleden. Ik ben er alleszins niet in geslaagd om de no-buy zonder problemen door te komen. De laatste maanden heb ik her en der toch wel wat steekjes laten vallen, al vind ik niet dat ik er totaal aan onderdoor ben gegaan. Of is dat de ontkenning die spreekt? :)

In mijn beleving valt het allemaal wel mee, even opsommen... ik heb enkele Bourjois-producten gekocht met een Kruidvat-actie en ik ging zelfs superbudget met mijn Essence neusstrips. Ik was dan weer minder braaf toen mijn stash een Tom Ford lipstick en fond de teint rijker (of euh... armer) werd. Ik ging ook aan de Seche Vite (mijn beste sneldrogende top coat ever, trouwens) en ik bezweek voor de Chanel Blush Horizon de Chanel.
Gelukkig waren andere aankopen minder pijnlijk: Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme kocht ik mede dankzij cadeaubonnen en de solden bij The Body Shop zijn ook altijd vriendelijk voor de portemonnee.

Oh ja, en dan waren er nog een paar roze lipsticks en een lichtpaarse gloss, die was ik al bijna in het lijstje vergeten. Een van mijn meest recente beauty-aankopen was het Naked 2 Palette, maar dat vond ik dan weer compleet gerechtvaardigd :D

Reality kicking in... misschien is mijn no-buy dan toch niet zo denderend geweest de laatste maanden :) En toch heb ik mijn best gedaan, want ik heb een fundamentele bijdrage geleverd aan het bouwbudget, wat toch maakt dat we alweer een stap verder zitten in ons bouwproject.

Tot slot nog een kleine bekentenis: ik ben vrijdag nogal stout geweest. Christa Reniers (mijn überfavo juwelenontwerpster) stopt jammer genoeg permanent met het maken van zilveren juwelen en legt zich in de toekomst enkel nog toe op wit en geel goud. Dat is helaas way over my budget! Haar stock zilveren juwelen wordt daarom verkocht met een korting van 40% en dit zolang de voorraad strekt, enkel in haar winkel op de Dansaertstraat in Brussel. Dus ik ben, onder het motto: het is nu of nooit (en dat mag je vrij letterlijk nemen), dan toch bezweken en heb mij een ring gekocht die nog op mijn verlanglijstje stond. Mét korting. Hoera!

Hoe gaat het met jullie no-buy of project X pan?
Share:

14 opmerkingen

 1. Haha, zo gaat een no-buy bij mij ook :P
  Dus ik heb maar besloten geen no-buy meer te doen, 't lukt me toch niet haha. ALhoewel ... het is me al wel een paar keer gelukt. (a)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Af en toe es zeuren mag wel he ;-). Na mijn laatste uitspatting in januari ( cadeaubonnen galore !) gaat het behoorlijk goed met mijn no-buy. Je vindt me zelfs niet meer wekelijks in het Kruidvat ! Op dit ogenblik staan het Naked 2 palette en een foundation van Guerlain op de wishlist. Oh en ook nog wat NYX oogschaduwen en blushes, maar dat slaat nu ook geen gat in de begroting he. Nu, een nieuw fototoestel gaat nu echt wel ff voor. Dat en het feit dat ik al téveel spullen heb zorgen ervoor dat ik mijn budget wel onder controle hou.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, maar een nieuw fototoestel, dat wil ik ook wel! Alleen zal ik daarvoor wel even moeten sparen, want de modellen die ik wil, zijn natuurlijk weer duur, haha!

   Verwijderen
 3. je hebt een goede uitleg dus no worries :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mij zou het niet zo goed lukken als jou hoor! Veel succes de komende maanden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een No Buy moet ik dringend ook eens inplannen :-) Zit nog steeds met een parfum 5-pan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou ik ook een moeilijke vinden! Maar ik heb wel niet zoveel parfums, dus ik ben daar altijd voorzichtig mee :)

   Verwijderen
 6. Ik vind dat je je nog goed hebt kunnen inhouden hoor. Als ik mezelf op een no-buy zet, begin ik meestal nog meer te kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ahahaha goed bezig :P XD ach ja, je geniet wel van alle spulletjes, dat is belangrijker ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha je moet je af en toe kunnen laten gaan he! But I feel you.. ik hou no buys ook nooit langer als 2 weken vol haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. :) Ik was benieuwd of je de ring ging vermelden of niet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uiteraard! Ik breek mijn no-buy maar ik lieg niet tegen mezelf :)

   Verwijderen
 10. Je hebt het goed verantwoord, je aankoopjes ;-) en die naked 2 palette wil ik ook nog graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, grappig geschreven!!
  Zolang het toch al iets opgebracht heeft, mag je een cadeau (of tien) voor jezelf kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig