7 mei 2012

KENZO L'EAU 2


Ben je nog op zoek naar een nieuw, fris lentegeurtje? Kenzo heeft het misschien wel!Hun nieuwe parfum, L'Eau 2 Kenzo, is er voor hem en haar. De flacon is eenvoudig, maar toch speels, met golvend glas. De kernkleuren van het vrouwenparfum zijn roze en blauw en die kleuren komen ook subtiel op de flacon terug. Dat speelse zie je ook in de campagne, het Kenzo-koppel amuseert zich in Rome, heeft elkaar lief en danst in de fontein :)


L'Eau2 Kenzo voor haar is een heel frisse, waterachtige, fruitige bloemengeur. Het begint fris met perennectar en citroenpulp; het hart is dan weer bloemig met rozen, fresia en lotusbloem; de omhullende basis bevat ceder en witte muskus.


Ik vind dit een lentegeurtje bij uitstek, eentje die je zonder al te veel nadenken kan opspuiten, voor een frivole bui. Eentje die ook onmiddellijk in de weekendtas wordt gegooid, want dit schreeuwt gewoon om een citytrip - iemand die het ziet zitten om te gaan dansen in Romeinse fonteinen?

Kenzo L'Eau2 Kenzo eau de toilette Femme - 50/100 ml - € 50,84/71,19
Kenzo L'Eau2 Kenzo eau de toilette Homme - 50/100 ml - € 50,84/71,19
Share:

8 opmerkingen

 1. Dat geurtje ruikt echt heerlijk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lijkt me echt heerlijk, gimme gimme!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd ! Het klinkt alvast heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een lekker zacht lentegeurtje kunnen we gebruiken...waar blijft die zon???

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Enkele jaren geleden had ik de gewone versie, dus gewoon Kenzo L'eau en het is éen van m'n favoriete geuren ever!De zal er hoogstwaarschijnlijk goed op lijken dus ik ben ook fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, klinkt heerlijk!! Ik hou van frisse, waterachtige geuren :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig