10 september 2012

FOOD: All sorts of yummy


We beginnen deze maandag met allerlei lekkers :)


Ik heb de laatste weken weer lekker en goed gegeten! 15 augustus hadden we in België een dagje vrij en ging ik met een vriendin een ijsje eten op een zonnig terras. Het was superwarm, dus ik trok deze foto maar snel, voordat het ijs begon te smelten. Ijssalon 't Flensje is een aanrader: lekker, zelfgemaakt ijs en véél keuze op de ijskaart! Ook de Brusselse wafels en de pannenkoeken zijn er fantastisch lekker. 


's Avonds een etentje met de familie, wij houden blijkbaar van scampi's! :) De salade is van mij, de scampi's van het huis van mijn moeder. Zij had frietjes, ik brood en ook dat hebben we broederlijk gedeeld.


Schaamteloos bewijs :) Een uurtje of twee nadat ik mijn Godiva chocoladepakket ontving, waren deze al op. Ik kon er gewoon niet van afblijven, oeps! Maar mijn favoriete pralines blijven toch wel de witte.


Iets gezonder: lekker Thais bij Tasty Bowl! Mijn vriend en ik kozen elk de kip met paksoi en hoi sin saus, hij met rijst en ik met noedels. We deelden ook een schaaltje dim sum met scampi's. Lekker! Tasty Bowl is ons go to adresje in Hasselt, je kan er lekker, toch iet of wat gezond, snel en betaalbaar eten. Ik eet er altijd met stokjes, maar ze hebben ook gewoon bestek, hoor ;)


De week erop zaten we weer op het terras (gotta love Summer!) voor een zelfgeserveerd aperitiefje met gemarineerde olijfjes. Ooooh, ik ben dól op olijven, ik eet het al van kindsaf en eens ik eraan begin, is het hek van de dam. Favoriet zijn de groene olijven met veel vlees aan. Je ziet, ik eet dus meer dan alleen maar zoetigheid ;)


Het bleef natuurlijk niet enkel bij olijven, het aperitief werd gevolgd door mosselen en frietjes. De mosselen waren trouwens erg lekker en smakelijk. Oh, en dat potje mosselsaus links van mijn bord? Ja, dat viel natuurlijk om na een windstoot. Drie vierde van de inhoud ging verloren, gelukkig enkel op en door de tafel en niet op mij :)


Na de beautymeeting bleef ik nog in Antwerpen hangen. The boyfriend en ik gingen naar de Habitat, om eens te kijken wat we er konden vinden voor onze toekomstige crib. Eh,... dat was eigenlijk wel een teleurstelling. Ik denk dat we na nog geen half uur buiten stonden en we waren meteen een desillusie rijker. Oké, de meubels zijn wat minder mainstream dan die van de Ikea, maar voor meubilair dat je nog steeds zelf moet gaan afhalen en in elkaar steken, vond ik het eigenlijk best wel duur.
Daarna ging het richting het MAS, waar we een hamburger aten in De Burgerij (en waar ik, the horror, geen foto van heb!), daarna werd het een cocktail aan het water. Spijtig genoeg was de mojito niet je dat, ik heb hem graag wat zoeter en ook de munt was iets te fijn gekapt.


Laatst werden we op een event wel erg verwend! Een Engelse high tea met komkommer- en zalmsandwiches en overheerlijke zoetigheden. De komkommersandwiches waren lekker en verfrissend, het sausje deed mij denken aan tzaziki, maar dan zonder de look. En van de zoetigheden heb ik natuurlijk allemaal geproefd, van de mini-cupcakes tot de bolletjes met crème anglaise. Yum!


Nog meer verwennerij, en dan sluit ik af in dezelfde kleuren als ik begon, snoepjes van Guerlain, ter ere van de lancering van hun nieuwe parfum, La Petite Robe Noire, geserveerd in een schattig poederdoosje. De snoepjes zijn gemaakt met dezelfde ingrediënten als die in het parfum. As we speak, zitten er al heel wat minder bolletjes in dan op de foto ;) Als je het parfum nog niet geroken hebt, moet je dat zeker eens doen. La Petite Robe Noire ligt sinds kort in de parfumerie en binnenkort lezen jullie er meer over!
Share:

22 opmerkingen

 1. olijven krijg ik echt niet binnen, ik heb het nochtans al dikwijls geprobeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh al dat eten ! En ik heb net zo'n honger. Damn you !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als we maar kunnen eten, hé ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alles ziet er zoooo lekker uit. Omnomnom! En zeggen dat er zelfs dingen bij die ik niet eens lust, haha! Ik ben zelf ook nogal 'n snoepdoos dus ik kan begrijpen dat zo'n dingen snel minderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mmmm looks yummy! Krijg altijd zo'n honger van dergelijke posts.. *trekt de koelkast open*

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij hebt idd heel erg lekker gegeten de laatste weken :o) Ik krijg er spontaan terug honger van, al heb ik net gegeten :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! En ik ben zelf ook verslaafd aan olijven, ik ga ze altijd in een Turks winkeltje halen. Ze hebben daar echt alle soorten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yummie! Ziet er allemaal erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. 't Moet nu ne keer gedaan zijn met al dat eten hier! ;)
  Ik krijg honger!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. My god ! Dat ziet er allemaal zo lekker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OMG mag ik het recept van jullie scampi's des huizes? Looks delish!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb mn vriend net overtuigd om een in 't flensje te gaan eten ;) Tis hier toch dicht in de buurt. Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mmmmmmmm ziet er njammie uit! :-))
  Btw je blog heeft superlay-out! leuk overzichtje zo! Nice job!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ahhh mosselen! Heerlijk! Moet ik binnenkort weer eens doen. En scampi's altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De bubbels en de chocolade springen er voor mij uit, yum!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mmm, nu heb ik echt zin in ijsjes, snoepjes, cupcakes, ...Thanks :/ :p

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig