30 november 2012

WHAT'S IN MY GYM BAG feat. (RED) by Helena Christensen


I present... my gym bag! Gym staat bij mij gelijk aan dansen, ik ben namelijk niet zo een fitnessfanaat. Maar dansen, daar word ik helemaal happy van. Om Elle, mijn favoriete blondine en mede-juriste te quoten: "Exercise gives you endorphines. Endorphines make you happy. Happy people just don't shoot their husbands, they just don't." (dat laatste stelt vooral mijn vriend gerust)

En het is zeker zo intensief als een rondje fitness, of zo voel ik dat toch aan. Elke week shake ik mijn booty op girly hiphop en ragga en een keer per jaar kan je mijn booty aan het werk zien op onze jaarlijkse dansshow :DSoit, ik heb al eens een what's in my bag-filmpje gemaakt, dus deze keer is het de beurt aan mijn sporttas. Je zag hem al in deze life behind the blog, toen had ik hem net meegekregen. Sindsien mag hij met mij mee naar de dansles. (RED) is the new black, een ontwerp van Helena Christensen, staat helemaal in het teken van de strijd tegen AIDS. Naar eigen zeggen was ons Helena erg enthousiast om deel uit te maken van het project: "Ik steun (RED) al heel erg lang en het verheugt me dat de verkoop van de tas zal bijdragen aan het doel om tegen 2015 een AIDSvrije generatie te hebben."

Wil je ook zo een tas? Hij wordt morgen, 1 december, op Wereldaidsdag exclusief verkocht bij Maasmechelen Village voor € 10,00. Daarna is hij pas vanaf 1 februari 2013 te koop in alle vestigingen van de Chic Outlet Shopping Villages, waaronder Maasmechelen Village. De benen van Helena kan ik je er helaas niet bij beloven, maar je steunt wel het goede doel! (karma, you better work!)


Naar de inhoud! Twee uur dansen staat bij mij gelijk aan zweten, dus ik ben voorzien: een goedgevulde fles water, een handdoekje, een bus deo om even op te frissen tussen de twee danslessen door (oeps, ik zie dat hij niet op de foto staat - beeld je maar een spray van Nivea in) en dan nog enkele noodzakelijkheden, zoals portefeuille, zakdoekjes, GSM en sleutels.
Geen beauty? Het zal jullie misschien verbazen, maar deze beautyblogger gaat met zo min mogelijk make-up en andere versiersels sporten. Voor mij dus geen juwelen bijvoorbeeld, dat zit mij alleen maar in de weg. Ik vind het altijd fascinerend hoe topsporters toch kunnen presteren met een boel juwelen aan. Dat zou mij echt storen! Mijn enige beauty musthave tijdens het sporten, is een goede lippenbalsem. Deze van Kiehl's is ideaal  (want: compact en handig) en beschermt mijn lippen tegen het koudere weer.

Wat zit er in jullie gym bag? Do share!
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik heb geen gym bag :) Maar ik ga wel veel wandelen !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. grappig geschreven, ik heb een handdoek, een liter water mee, mijn sleutels, geld en mijn badge om binnen te kunnen en beurt te scannen; ik heb mijn sportkleren al aan en ga thuis douchen; (heel soms daar,maar vind dat niet zo fijn eigenlijk)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe niet aan sport zoals beauties ;) Ik ben een luie taart, hoewel ik vorig jaar wel even het hele start to run programma heb afgelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik sport niet, geen tijd (baby in huis is een goed excuus). Maar ik fiets wel elke dag naar het werk, ook goed voor een dik uur fietsplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vond het dus al vanzelfsprekend dat er allerlei beautyspulletjes in je sporttas zouden zitten. zo zie je maar hé, enkel lippenbalsem :)

  ik vind het wel goed van je dat je jezelf ook in het openbaar durft te vertonen zonder ook maar enige make-up (en juwelen). chapeau, dat durven niet alle beautybloggers, hoor. heel goed van je :)

  ik wist niet dat je juriste bent.

  mooie sportzak, ook handig voor bij het winkelen als je maar enkele dingetjes nodig hebt.

  ik doe zelf niet aan sport. ik heb eerder dit jaar wel aan badminton gedaan, maar ik hield het niet vol, oeps.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig