15 april 2013

Sisley So Intense Mascara

Sisley So Intense Mascara

Toen ik Sisley So Intense mascara voor de eerste keer zag, was ik een beetje ongerust. Vooral dan door het eigenaardige borsteltje: een fijn, lang kammetje met twee rijen kleine, siliconen haartjes. Zo'n kammetje zorgt er meestal voor dat mijn fijne wimpers bijeen klodderen en er niets deftigs meer van overblijft.

Enigszins sceptisch begon ik aan de testfase. Gelukkig kon ik mijn zorgen snel overboord gooien, want het kammetje werkt eigenlijk heel goed! Het enige waar ik mee moet oppassen, is dat ik het overtollige product er goed afschraap. Anders komt er wat te veel product op mijn wimpers en dat kunnen ze niet aan. Maar voor mensen met dikkere wimpers lijkt me dat geen probleem te zijn.

Sisley So Intense Mascara

Mijn truc met So Intense is om te blijven kammen, tot ik het gewenste resultaat krijgt. In tegenstelling tot andere mascara's, kan ik hier niet echt een foto laten zien met een, twee en drie laagjes. So Intense werkt niet op die manier, maar bouw je gewoon constant op, zonder extra mascara bij te nemen. Het product dat op het kammetje zit, wordt gewoon telkens beter en mooier verspreid en bouwt zich langzaam op rond je wimpers. Ik vind dat ik er zowel lengte, volume als krul van krijg, en dat het ook mooi houdt doorheen de dag.

Sisley So Intense Mascara

Bij So Intense zit er ook een verzorgend kantje aan: vitaminepeptiden beschermen en versterken je wimpers. Op langere termijn krijg je er stevigere en langere wimpers van. Zo'n verzorgende formule is heel handig als je geen apart wimperserum gebruikt, maar is voor mij geen must.

Ik vind hem eerlijk gezegd wat aan de prijzige kant. Ik heb al eens eerder gezegd dat Sisley zich dat kan veroorloven, omdat ze met high standards en bijbehorende ingrediënten werken. Bovendien is dit een make-upproduct met extra verzorging, wat niet van elke mascara kan worden gezegd. Maar hoe verzorgend ook, een mascara heeft, in vergelijking met andere make-upproducten, een zeer beperkte houdbaarheid en dan kan ik dergelijk hoog prijskaartje niet altijd verantwoorden, ook al is dit een van de betere mascara's die ik al heb geprobeerd. Mijn vaste mascara wordt het dus waarschijnlijk niet, wel eentje die bij gelegenheid in mijn make-uplade zal belanden.

Sisley So Intense mascara in 1 Deep Black / 2 Deep Brown / 3 Deep Blue - 7,5 ml - ongeveer € 40,00 in de parfumerie
Share:

13 opmerkingen

 1. ik heb liefst mascara met een kammetje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi effect!!! maar voor 3 maanden zou ik zo'n prijs ook niet snel betalen, precies wat je zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwie, na al die oogfoto's die ik van jou al gezien heb, kan ik toch ook zeggen dat het echt een PRACHTIG resultaat is bij je!
  Maar inderdaad, iets voor heel af en toe ;-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Auch, das veel geld voor een mascara. Maar wél een heel mooi resultaat !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind hem maar niets...ik heb ook steeds teveel product op mijn wimpers en klonters. Ben het bij de Sisley consulent gaan vragen en hij vertelde me dat je alleen maar strijkbewegingen mag maken maar niet zigzaggen....lengte geeft hij bij mij niet, ok daar is ie ook niet voor bedoeld maar voller? Nah. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben niet zo'n fan van kammetjes, doe mij maar een borstel. Het resultaat ziet er wel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog nooit zo'n kammetje geprobeerd maar die zijn best poplair in Azie. De prijs is wel gigantisch zeg, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Raar kammetje! Zo'n rubberen borsteltje vind ik meestal wel fijn dus ik ben eigenlijk wel benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad een speciaal borsteltje...
  Al vind ik hem toch ook wat prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. apart borsteltje maar hij lijkt mij wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ziet er mooi uit vind ik hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey Stamatia, I like how the mascara works on you! A bit surprised by the price, but I guess that's Sisley! Also I typically don't have a lot of success with a brush like that, so I might pass.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, 40 euro is wel echt heel erg veel voor een mascara. Nu koop ik zelf vaak ook luxere producten, maar voor een mascara ga ik niet hoger dan de 30 euro. Hij ziet er wel bijzonder uit.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig