25 juli 2013

Essie Sunday Funday

Essie Sunday Funday

Lang leve de zomer! Mijn laatste Essie-aanwinst is Sunday Funday, uit de huidige zomercollectie. Zelf beschrijft Essie het als een beautiful, tangerine crush coral nail polish with soft shimmer. Ik vond hem gisteren nog in de Hasseltse Kruidvat-vestiging (er lagen er nog twee, die wie er eentje wil, weet waar te zoeken!) en bracht hem mee, samen met een nieuw potje Bourjois nagellakremover.

Essie Sunday Funday

Essie Sunday Funday

Essie Sunday Funday

De zilveren shimmer zie je heel lichtjes terugkomen op je nagels, maar het is vooral de kleur die het voortouw neemt. Sunday Funday lijkt een beetje op Peach Daiquiri, maar als je de twee naast elkaar zet, is Sunday Funday beduidend lichter en zit er meer een perzikroze tint in, daar waar Peach Daiquiri meer een hint van framboos in zich heeft.

Nu nog een soortgelijk neon kleurtje en mijn zomercollectie is compleet!

Essie Sunday Funday - 13,5 ml voor € 10,99 bij Kruidvat, Inno of Di
Share:

15 opmerkingen

 1. heel mooi :) die was mijn favoriet van de collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I keep thinking I need this one! I might pick it up when I'm back in Belgium. Essie is not available in Taiwan as far as I know ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Essie is mijn favoriete nagellak merk geworden for sure! Ze hebben zooo veel toffe kleurtjes. Oh ps. jij ging in augustus zeker beginnen aan de visagie cursus he? Ik heb me nu ook ingeschreven in Hasselt maar voor oktober :) kijk er al naar uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben verliefd op Essie! Deze kleur is ook weer prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Top! Deze heb ik vorige week voor mijn beste vriendin haar verjaardag gekocht :) Ik vind hem ook wel wat op Cute as a button lijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hele leuke kleur! ik had hem in de winkel wel zien staan, maar niet gezien dat er shimmer in zat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Met dit lakje wordt elke dag een fun day, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kocht deze afgelopen week met 30% korting! Hij is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig