5 september 2013

GUERLAIN VOILETTE DE MADAME - foto's & swatches


Twee weken geleden zag je mijn eerste impressie van Guerlains herfstcollectie in dit get ready with me-filmpje. Intussen ligt Voilette de Madame in de winkel, maar wilde ik nog de foto's van al het moois laten zien.


Sterproduct van de collectie is ongetwijfeld Madame Rougit, een limited edition blush met vier kleuren. Op de blush zie je de nopjes van de voile, maar die zijn slechts overspray. Na een keertje zijn ze verdwenen en blijft enkel nog de pure blushkleur over. De lichtroze kleur licht je jukbeenderen op, de koraalrode kleur geeft een perzikenteint, de beige kleur gaat voor de fluwelen huidstructuur en de frambozenkleur geeft een fris blosje op de wangen.

Ik ben dol op de hele look & feel van Madame Rougit: het mooie gelakte doosje met magneetsluiting is vrij zwaar maar ligt goed in de hand; er is een groot ingebouwd spiegeltje en een verborgen vakje voor de schattige roze kwast en de blush ruikt zalig naar viooltjes! Dit alles in een superschattig suède zakje met koraalroze sierstiksel.De blushkleuren zijn diagonaal geplaatst en kan je mengen voor een natuurlijk effect of apart gebruiken voor een meer geshapet effect. In het filmpje gebruik ik de frambozenkleur als shape-kleur in plaats van bronzer, en de andere kleuren als blush.


Ik heb beide technieken gebruikt en ze bevallen mij beide even goed. De houdbaarheid is geweldig goed: je kan de blush goed opbouwen en hij blijft echt de hele dag mooi zitten, zonder te verkleuren of oxideren.


Voor de ogen kan je aan de slag met l'Ecrin 2 Couleurs. Ook dit doosje zit heel elegant in een suède zakje en bevat twee kleuren oogschaduw en een ingebouwd spiegeltje. Je krijgt twee texturen: een intense, matte kleur en een parelmoer of metallic kleur. De sprankelende kleur kan je gebruiken om een sluier van licht aan te brengen over de basiskleur, zo versterk je de uitstraling van de matte kleur. Je kan de kleuren ook monochroom dragen.


Alle paletjes kregen een naam die begint met "Two" en mijn exemplaar heet Two Spicy: de matte kleur is ebbenbruin, de sprankelende kleur pikant koraalrood. Ik houd er wel van om meerdere oogschaduwkleuren te combineren, dus ik koos ervoor om de kleuren over elkaar te leggen. De matbruine kleur heb ik wel meer en hoger uitgeblend, de koraalrode glanskleur bracht ik enkel aan over het ooglid. Zo krijg je toch een beetje dimensie in de ooglook, ook al gebruik je 'slechts' twee kleuren.Ik had trouwens totaal geen last van fallout met Two Spicy en zoals verwacht hielden de kleuren het ook goed vol.

De hele collectie is erg flirty, verleidelijk en vrouwelijk opgevat. Guerlain maakt er altijd zijn werk van, de vepakkingen en de producten zijn tot in het detail afgewerkt. Grote favoriet blijft de blush, omdat ik vind dat je de kleuren lang kan dragen en hij daarom zijn prijs waard is. Dit hoeft zeker niet enkel een herfst- of winterblush te zijn, want je kan spelen met de kleuren en zo de intensiteit van een bepaalde kleur aanpassen.

Wat vinden jullie van Voilette de Madame?

Guerlain Voilette de Madame - verkrijgbaar bij de parfumerie - de limited edition items zijn niet verkrijgbaar bij ICI Paris XL
Ecrin 2 Couleurs in 01 Two Rock / 02 Two Stylish / 03 Two Extravagant / 04 Two Gossip / 05 Two Candy / 06 Two Parisian / 07 Two Lovely / 08 Two Spicy - € 42,50
Madame Rougit blush - limited edition - € 58,45
Le Stylo Yeux in 01 Black Jack / 02 Jackie Brown / 03 Deep Purple / 04 Katy Navy / 05 Amber Silver - € 25,50
Rouge G de Guerlain in 860 Madame Batifole / 861 Madame Flirte / 862 Madame Rêve - limited edition - € 44,10
Gloss d'Enfer in 860 Madame Batifole / 861 Madame Flirte / 863 Madame Fascine - limited edition - € 29,75
La Laque Couleur in 860 Madame Batifole - limited edition - € 24,45
Share:

13 opmerkingen

 1. De blush. En dat oogschaduwdoosje. Kwijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blush, maar wat jammer van de overspray. Ik vond die witte bolletjes net zo leuk ;)

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten, ik vind Guerlain ook een leuk merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De blush is super ! Bijna te mooi om te gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die blush ziet er echt zo mooi uit! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie producten, zowel de blush als de oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige blush en die nopjes erop zijn een leuk idee van Guerlain! Het matbruin uit het palette is mooi vol van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig