22 november 2013

Caudalie Eau de Beauté L'Wren Scott Edition

Caudalie Eau de Beauté

Er zijn zo van die producten met een cultstatus van hier tot in China. Caudalie Eau de Beauté is er een van. Twee miljoen verkochte flesjes staan er al op de teller, dat zijn er dus 16 per uur en dat sinds de lancering in 1996.

Caudalie Eau de Beauté

Eau de Beauté, letterlijk een schoonheidswatertje, bevat nagenoeg alleen maar ingrediënten van natuurlijke afkomst. Caudalie is natuurlijk gekend om zijn hydraterende druivenpulpextract, maar verder bevat dit geweldige flesje verzachtende benzoë, regenererende mirre, zuiverende rozemarijn, kalmerende melisse, stimulerende pepermunt, verzachtende oranjebloesem en roos om de huid te doen stralen. 

Dat geeft trouwens een heel specifieke geur, kruidig en vol pepermunt. Heel apart, maar best lekker en het geeft mij ook meteen een mentale oppepper. Het maakt het product eens zo aangenaam. De ingrediënten, de geur en de werking maken Eau de Beauté tot een gigantisch succes en daarom werd er recent een Collector's Edition gelanceerd in samenwerking met Amerikaanse designer L'Wren Scott, die zelf fervent gebruiker is van de Eau de Beauté. Haar ontwerp prijkt nu op de flacon: een vrouwelijk en verfijnd silhouet van jonge wijnranken.

Caudalie Eau de Beauté

Eigenlijk kan je Eau de Beauté altijd gebruiken, de hele dag door. 's Morgens laat je het je huid stralen en kan je het over je make-up gebruiken als fixatiespray. Doorheen de dag of net voor een avondje uit zorgt het voor dat beetje extra verfrissing en 'oumph', verkleint het poriën en strijkt het je huid glad. Ik schud het flesje eerst zodat de essentiële oliën die vanboven drijven, worden vermengd met de rest van de ingrediënten en dan spray ik enkele keren (met gesloten ogen!) over mijn hele gezicht. De fijne nevel wordt goed verspreid, dus blijft mijn make-up ook intact.

Eau de Beauté moet het midden houden tussen een toner en een serum. Persoonlijk vind ik het niet te vergelijken met een serum omdat ik het eerder ervaar als een verfrissende oppepper en niet als een intensief verzorgend serum. De spray helpt wel om mijn huid er beter te laten uitzien, maar ik gebruik het eerder als aanvulling op mijn huidverzorging, na mijn make-up. Deze versie, de L'Wren Scott Edition, is enkel te krijgen in beperkte oplage, maar het Eau de Beauté is natuurlijk het hele jaar door te krijgen in zijn klassieke jasje.

Caudalie Eau de Beauté L'Wren Scott Edition - 30/100 ml voor € 12,00/35,00 - verkrijgbaar in de (para)farmacie
Share:

9 opmerkingen

 1. Ik heb me deze recent aangeschaft en ben er tevreden van. Een oppepper voor gezicht en geest. Vooral 's morgens als het wat moeilijk is de ogen open te krijgen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi flesje, da's een feit! Maar verder spreekt het me niet zo aan als product.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, ik had echt nog nooit van dit product gehoord. Maar het ziet er wel goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het klinkt heel goed! Ik had er nooit van gehoord.
  Mooie fles. Waar is dit te koop en wat kost het?

  Alvast bedankt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. off-topic: wat een mooie gemanicuurde nagels op de tweede foto ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig