18 januari 2014

Nieuwe skincare: Estée Lauder, Evocure en REN


Nadat de laatste restjes uit mijn skincarepotjes verdwenen, werd het tijd om aan nieuwe producten te beginnen. Deze drie maken sinds kort een deel van mijn ochtend- en avondroutine!


Je kan mij gerust een Estée Lauder-fan noemen, ik ben bijvoorbeeld dol op de Hydrationist dagcrème. Maar DayWear Plus lag ook nog in mijn badkamerkastje en het werd hoog tijd om deze aan te breken, want intussen is de verpakking (en de formule?) blijkbaar al geüpdate. Het is een 'Multi Protection Anti-Oxidant Creme' met SPF 15 die gericht is op de eerste tekenen van huidveroudering (doffe huid, droogtelijntjes) en tegelijk toch nog voldoende hydrateert, met dank aan de anti-oxidanten.

Er is ook een versie met SPF 25, maar ik gebruik die met SPF 15 voor de normale en gecombineerde huid. Ik merk dat ik bij Estée Lauder altijd goed zit met de crèmes voor een normale en gecombineerde huid, want hoewel mijn T-zone aan de vettigere kant is, is de huid op de rest van mijn gezicht eerder normaal te noemen. Het zorgt er in elk geval voor dat mijn gezicht gehydrateerd is, zonder overdreven voedend te zijn.

DayWear Plus is ietsje steviger en rijker van textuur dan Hydrationist en heeft een frisse geur die mij wat doet denken aan komkommer. Deze crème is perfect voor de winter en het frisse voorjaar, tegen de zomer zie ik mij dan weer terug overstappen op Hydrationist.


Het REN Radiance Perfection Serum is dan weer de opvolger van mijn Estée Lauder Idealist serum. Ik kocht het REN-serum enkele maanden geleden in Londen en al die tijd heb ik geduldig zitten wachten tot mijn Idealist op zou zijn. Kwestie van niet te veel producten tegelijk te gebruiken, wat ik mij achteraf steevast beklaag wegens een overvloed aan geopende producten.

Ik kende de Radiance-lijn van REN al omdat ik supercontent ben van het Glycolactic Radiance Renewal Mask, dus ik heb er alle vertrouwen in dat mijn huid met het serum ook goed overweg zal kunnen. Met een naam als Radiance Perfection Serum kan je wel al inschatten dat het serum bedoeld is om je huid te laten stralen en er uit te laten zien alsof ze vol energie zit. Ingrediënten als vitamine C, hyaluronzuur, glycogeen en magnesium moeten dat voor elkaar krijgen.


's Avonds wordt het dan weer een anti-ageing serum met het Evocure AntiAge EGF Serum. Evocure is een Belgisch merk met er prat op gaat te werken volgens de medische cosmetologie, zodat de producten een hoge hoeveelheid actieve ingrediënten bevatten. Deze ingrediënten zijn proteïnen die ook al van nature in de huid zitten en ze worden gecombineerd met hyaluronzuur voor een optimaal effect.

Qua werking wil het, net als het REN Radiance Perfection Serum, de teint laten stralen en weer gelijkmatig laten worden, maar is het eveneens gericht op het verjongen van de huidoppervlakte. Iets dat ik zeker al kan gebruiken en waar ik ook wel de nodige aandacht aan wil besteden. Ik ben benieuwd naar de resultaten!

Estée Lauder DayWear Plus SPF 15 - 50 ml voor € 47,15 bij de parfumerie
REN Radiance Perfection Serum - 30 ml voor € 60,00 via Cosmeticary.com
Evocure AntiAge EGF Serum - 30 ml voor € 58,50 via NewPharma.be
Share:

11 opmerkingen

 1. Ik ben ook echt wel fan van Estée Lauder en ik doe net hetzelfde. In de winter gebruik in Daywear en in de zomer Hydrationist. Tot nu toe nog steeds de beste crèmes voor mij! Een serum gebruik ik nog niet, maar ik zou de Idealist ook graag willen proberen

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De daywear plus zou zeker fijn zijn voor de eerste tekenen van huidveroudering.
  Een proefje had ik getest en het resultaat is geweldig. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Daywear van EL vind ik ook erg goed. Ben benieuwd geworden naar het serum van REN :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat laatste merk ken ik niet! Klinkt wel interessant en Ren heb ik nog niet getest maar Estee Lauder daar ben ik ook fan van. Tijd om eens te gaan neuzen naar die merken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook een fan van het masker van REN in de radiance lijn, maar het serum deed niets speciaals. Je hebt er ook een reiniger in ( een scrub) voor het gezicht: die reinigde goed, maar mijn huid voelde wat trekkerig en droog aan (Ik heb een normale tot droge huid), en het AHA concentrate in dezelfde lijn vond ik ook niet zo speciaal: ik kreeg er zelfs wat uitslag van. Hoop dat het serum beter voor jou werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dat REN serum klinkt goed, de ingredientenlijst is alvast veelbelovend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelf heb ik ook een resem Estée Lauder producten. De Hydrationist dagcrème gebruik ik ook. Deze heeft zo'n fijne structuur, vind ik. Ik ben bang dat Daywear Plus voor mij te rijk is. Dan glim ik waarschijnlijk meteen na het aanbrengen al gelijk een biljartbal ;)

  Succes in ieder geval met je nieuwe skincare :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie producten! ik heb altijd liever de dingen in pompjes zoals het serum

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, de daywear wil ik echt een keer testen ;-)
  Ik had er al veel over gelezen......

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig