7 januari 2014

Philosophy Kiss Me Tonight lip treatment

Philosophy Kiss Me Tonight lip treatment

Soms heb je gewoon een klik met bepaalde producten. Toen ik Philosophy Kiss Me Tonight zag, wist ik onmiddellijk dat het iets voor mij was. Enkele maanden later (wishlistmateriaal komt er namelijk niet altijd onmiddellijk aan vliegen. Geduld is, naar 't schijnt, een schone deugd) vond ik dit zalige potje onder de kerstboom.

Kiss Me Tonight is een hydraterende lip treatment, een verzorging dus, eerder dan een gewone lippenbalsem. Eentje die vooral gericht is op de avond, maar die je uiteraard ook wel overdag kan aanbrengen, mocht je dat willen. Kiss Me Tonight verzorgt en kalmeert droge en gebarsten lippen, geeft ze terug een gezonde glans en de nodige voeding, hydratatie en zachtheid. Dat is ook te merken aan ingrediënten zoals ricinusolie, karitéboter, zonnebloempitolie, olijfolie en bijenwas. 

Philosophy Kiss Me Tonight lip treatment

Dit roze goedje tovert niet echt een kleur op je lippen, wel een subtiel glansje. In de verte (of iets minder in de verte, als ik met mijn neus bijna ín het potje ga hangen) ruik ik een lichte, verfrissende en kruidige muntgeur, maar dat verdwijnt eigenlijk onmiddellijk als je de balsem aanbrengt.

Het is dikker en steviger dan bijvoorbeeld vaseline, maar helemaal niet zo vettig. Met een minimale hoeveelheid kan je je lippen goed insmeren en verzorgen, zodat je toch nog vrij lang kan doen met dit kleine potje. Voor mij is dit inderdaad meer dan een "gewone" lippenbalsem, omdat het toch een stuk rijker en voedender is. Een keer per dag dompel ik mijn lippen onder in de weelde van Kiss Me Tonight, en daar zijn ze me dankbaar voor. Jammer genoeg (of eerder: hoera, het is geen barre winter!) heb ik de magie nog niet kunnen testen wanneer het echt heel erg koud is, al hoop ik dat hij me ook dan niet teleurstelt!

Philosophy Kiss Me Tonight lip treatment - 9 g voor € 13,91 bij ICI Paris XL
Share:

16 opmerkingen

 1. Klinkt goed! Ook veel verzorgende bestanddelen dus dat is wel fijn. Mijn lippen zijn in de winter altijd heel droog. De lippenbalsems vliegen er door.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig product! Ik heb het afgelopen nacht nog gebruikt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog een cadeaubon van bij IPX, misschien is dit wel iets leuks om daarmee te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb er al dikwijls naar staan kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alleen voor de naam al wil ik hem ;-) Staat toch geweldig op je nachtkastje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakking en het product zien er alle twee prachtig uit. Ik ben benieuwd of hij ook zo goed werkt wanneer het eindelijk wat kouder wordt buiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt erg goed. Mijn lippen kunnen wel wat goeds gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's! Ik ben heel tevreden over de lip butters van The Body Shop maar deze maakt mij al een tijdje nieuwsgierig. Reviews zijn altijd goed dus ooit zal ik hem waarschijnlijk toch ooit eens afrekenen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er goed uit! Nu het winter is heb ik baadt bij goede liptreathments & lippenbalms!
  Dus ga ik deze ook zeker zelf kopen om het te testen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het ook een heerlijke liptreatment voor 's avonds. Overdag gebruik ik liefst Eve's Kiss van Rituals, een verzorgende lippenbalsem met een waanzinnige glans.

  Trouwens Stamatia, ik hou echt van je schrijfstijl in je artikels. Ik volg reeds enkele jaren Nederlandse beautyblogs, maar 't is toch fijn om ook reviews van Belgische bodem te lezen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je voor de tip, zal die van Rituals ook eens testen in de toekomst.

   En nog meer bedankt voor het mooie compliment, doet deugd om dat te lezen!

   Verwijderen
 11. dat klinkt echt supergoed, mijn lippen zijn altijd helemaal kapot in de winter

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Klinkt veelbelovend. Je kan nooit genoeg lipbalsem bij de hand hebben, vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ziet er lekker uit! echt iets voor mij denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig